Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Kruté následky Let's Dance: Aj táto známa tvár sa dokaličila!

Let's Dance Zobraziť galériu (9)
Let's Dance (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA – Zdravotné problémy! 11 celebrít sa týždne zvŕtalo na parkete v markizáckej tanečnej šou Let's Dance, kde bojovali zo všetkých síl. Napriek tomu, že vyhral iba jeden, mnoho z nich sa vážne zranilo a zdravotné následky majú dodnes. Jedným z nich je aj basgitarista skupiny HEX Tomáš Yxo Dohňanský(45). Takto sa dokaličil!

Posledná séria Let's Dance bežala na televíznych obrazovkách 9 týždňov, no za ten čas sa nepríjemne zranilo niekoľko celebrít, ktoré sa snažili na parkete ukázať to najlepšie, čo v nich bolo. Ich snaha, pracovné vypätie a drina si však vyžiadali svoju daň.

Zranilo sa hneď niekoľko známych tvárí. Doposiaľ sa vedelo, že si vážne zranenie privodila Petra Vajdová, ktorá si natrhla svalový úpon, čo jej spôsobilo vnútorné krvácanie do nohy. Následne kvôli zraneniu šou opustila. Okrem nej sa zranila aj Evelyn. Náročné tréningy sa podpísali pod jej oslabený členok. Ako sama priznala, chiropraktik jej musel ponaprávať kostičky, keďže tancovala s ukrutnými bolesťami.

Na injekciách šou odtancovala aj riaditeľka Miss Silvia Lakatošová, ktorá priznala, že bez nich by to nedala. Rovnako tak sa v šou zničil aj víťaz a kráľ tanečného parketu Vladimír Kobielsky, ktorý prežíval v šou obrovské bolesti nohy. Myslel, že má únavovú zlomeninu, to sa našťastie nepotvrdilo.

Neboli však jediní, ktorí sa v šou dokaličili. Jedným z nich bol aj basgitarista skupiny HEX Tomáš YXO Dohňanský, ktorý topkám priznal, že si zranil nohu. „Lýtkový sval mi prdol, ako sa hovorí po slovensky. A zistil som, že to mám veľmi silno natiahnuté, tak som dostal obstreky, ale 2 dni sme vynechali. Nehovorím, že kvôli tomu som zle tancoval, ale zhodou okolností som vtedy vypadol, takže bolo zranenie a dodnes ho vlastne cítim ten sval, ale už je to oveľa lepšie,“ priznal topkám na nedávnej Markíza párty Yxo, ktorý vo VIDEU prezradil aj to, čo mu v Let's Dance išlo najhoršie. Naznačil i to, na akom projekte bude s televíziou Markíza pokračovať v spolupráci a zo súkromia zas, či s manželkou plánujú ďalšieho potomka. 

V týchto dňoch dokonca skupina Hex pokrstila po 7 rokoch svoj nový album v podobe knihy s názvom Tebe».

Yxo o Let´s Dance

Viac o téme: Let's DanceYxoTomáš Dohňanský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu