Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ďurianovej nový flek v televízii: Šport je len dočasný, vracia sa do večerných správ!

Marianna Ďurianová sa vracia na televízne obrazovky. Zobraziť galériu (5)
Marianna Ďurianová sa vracia na televízne obrazovky.

BRATISLAVA - Jeden šok za druhým! Len minulý týždeň prasklo tajomstvo, že niekdajšia televízna hviezda Marianna Ďurianová (40) sa opäť vracia na obrazovky. Nastúpiť má ako moderátorka relácie Góly, body, sekundy, kde nahradí Jarmilu Lajčákovú Hargašovú (50), ktorá odišla do Ameriky za svojím manželom. To však ani zďaleka nie je všetko!

Do redakcie sa nám totiž dostali informácie, že blondínka si to časom namieri rovno do hlavných večerných správ RTVS. „Hovorí sa, že Mariannino moderovanie športu je len dočasným riešením. Vedenie ju plánuje začiatkom augusta nasadiť do hlavného spravodajstva,” dozvedeli sme sa od nášho zdroja vo verejnoprávnej televízii.

Ďurianová tak po štyroch rokoch údajne opäť zasadne na najlukratívnejšiu moderátorskú stoličku. Nie je však známe, či jej príchod ohrozí niektorého zo spravodajských kolegov. Na rozdiel od Markízy, správy RTVS moderujú jednotlivci. Z výhodného fleku sa tam momentálne tešia Janette Štefánková, Viliam Stankay a Ľubomír Bajaník.

Možné je však aj to, že príchodom Ďurianovej televízia vytvorí dve moderátorské dvojice, ktoré sa budú v správach striedať a príde tak k úplnej reforme večerného spravodajstva. Nech už to dopadne akokoľvek, Marianna sa do novej práce už určite teší minimálne tak, ako diváci, ktorí ju za markizáckych čias doslova zbožňovali.

Viac o téme: Marianna Ďurianová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu