Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Najťažšie chvíle v živote Vačkovej: Hrať musela aj v DEŇ smrti milovanej mamy

Zuzana Vačková Zobraziť galériu (6)
Zuzana Vačková (Zdroj: youtube.com/TVBA)

BRATISLAVA - Zuzana Vačková (48) na javisku uplynulý týždeň prežila zrejme najťažšie chvíle v živote. Jej mamička totiž vo štvrtok podľahla ťažkej chorobe a herečka tak prišla o najdôležitejšiu ženu vo svojom živote. I napriek tomu však blondínka v deň jej smrti odohrala verejnú generálku muzikálu Mamma Mia! a na divákov sa z pódia dokonca usmievala aj počas ďalšieho večera.

Video: Zostrih z premiéry muzikálu Mamma Mia!

Mamma Mia - zostrih

Zuzana fenomenálne predstavenie odohrala bez zaváhania a po celý čas divákom odovzdávala neskutočne pozitívnu energiu. Málokto vtedy tušil, že za blondínkinou šťastnou maskou sa ukrýva obrovský smútok a žiaľ za zosnulou mamičkou.

„S hlbokým zármutkom vám oznamujem, že vo štvrtok prehrala svoj statočný boj s ťažkou chorobou moja milovaná mamička. Rozlúčka s ňou bude v utorok o 10:15 v Bratislavskom krematóriu,“ napísala trúchliaca herečka v nedeľu večer na Facebook.

Zuzana Vačková, Sisa Lelkes Sklovska a Katka Hasprová predviedli dych berúcu šou.
Zobraziť galériu (6)
Zuzana Vačková, Sisa Lelkes Sklovska a Katka Hasprová predviedli dych berúcu šou.  (Zdroj: Nová scéna)

„Zuzka, vedeli sme to už na premiére. Klobúk dole, odohrať premiéru v tejto situácii. Bola si výborná a mamina určite by bola hrdá na teba. Úprimnú sústrasť,“ napísal pod smútočný oznam na sociálnej sieti jeden z Vačkovej priateľov. Nebol však sám, kto Zuzane skladal komplimenty za to, ako zvládla odohrať piatkovú premiéru. „Úprimnú sústrasť a zároveň obdiv, že si dokázala v tomto stave odpremiérovať komédiu Mamma Mia!“ nešetrili obdivnými poznámkami mnohí ďalší ľudia.

Málokto však tušil, že Zuzana úžasné predstavenie odohrala už v deň, kedy jej mamička zomrela. Vo štvrtok sa totiž v divadle Nová scéna odohrala verejná generálka, kde Vačková podľa našich informácií nechýbala. „Zuzka bola v ten deň na verejnej generálke. Viacerí sa čudovali, že odohrala aj piatkovú premiéru, no zrejme nechcela, aby kvôli nej zrušili celé predstavenie,“  dozvedeli sme sa.

Zuzana Vačková sa na premiére usmievala i napriek obrovskému trápeniu.
Zobraziť galériu (6)
Zuzana Vačková sa na premiére usmievala i napriek obrovskému trápeniu.  (Zdroj: Nová scéna)

Mnohí jej odvážny čin doteraz obdivujú. Určite totiž nebolo jednoduché odohrať neskutočne vtipné predstavenie svetového rozmeru, kde divákom miestami tiekli slzy od smiechu. Herci na čele so Zuzanou, Katkou Hasprovou a Sisou Sklovskou si za svoje bravúrne výkony vyslúžili neutíchajúce standing ovation. Zuzke touto cestou skladáme obrovský obdiv a zároveň vyjadrujeme úprimnú sústrasť a prajeme veľa síl.

Viac o téme: Zuzana Vačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu