Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sexi Vačková (48) sa vyzliekla: A toto si nechala vylepšiť

Zuzana Vačková Zobraziť galériu (9)
Zuzana Vačková (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Známa herečka Zuzana Vačková (48) už roky ohuruje mladistvou vizážou. O svoj vzhľad a telo sa poctivo stará. Okrem športovania však zvykne využívať aj služby kliniky krásy... V týchto dňoch sa rozhodla podstúpiť procedúru, ktorá vylepší jej postavu.

Stále chce byť krajšia! Napriek tomu, že herečka Zuzana Vačková má iba nejaký ten rôčik pred 50-tkou, vôbec na to nevyzerá. Pribúdajúcim vekom naberá na sexepíle a skvelom vzhľade. Jednoducho patrí k ženám, ktoré sa o seba dôkladne starajú.

Len málokto však vie, že známa blondínka si k prototypu dokonalej ženy dopomáha nielen cvičením a zdravou stravou, ale aj rôznymi estetickými zákrokmi. „Ja už viac ako 10 rokov chodím k jednej pani doktorke, ktorá sa o mňa stará a s dôverou sa jej vložím do jej kresla a nechám ju teda, nech svoje poznatky a svoje čarovné vodičky a ihličky na mne zapracujú,“ priznala koncom minulého roka pre Topky.sk.

Najnovšie sa opäť nechala vylepšiť. Tentokrát si ľahla pod prístroj, ktorý vyhladzuje celulitídu a spevňuje pokožku. Blondínka si kvôli tomu musela obliecť špeciálny oblek, v akom ste ju ešte nikdy nevideli. „Keď sa ma leto opýta, čo som robila v zime...? Zdravá strava + pohyb + nové LPG= spokojnosť! Kto pozná LPG, vie, že dokáže zázraky,“ napísala na sociálnu sieť herečka a pridala fotografiu, na ktorej leží v špeciálnom priesvitnom obleku. „Starám sa o seba. Rysujem do plaviek,“ napísala k záberu, čím dala jasne najavo, že chce mať do leta perfektnú postavičku.

Či sa takto o seba stará iba pre svoj dobrý pocit, alebo je za tým nejaký muž, vie zrejme iba ona. Ale na nedávnom Plese v opere sa Vačková ukázala po boku motocyklového pretekára Ivana Jakeša a ihneď mnohí začali špekulovať, že tvoria pár. Iba čas ukáže, ako to naozaj je. Fotografie nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Zuzana Vačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu