Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sexi Vačková (48) sa vyzliekla: V snehu vytasila svoje ženské zbrane!

Zuzana Vačková si užívala dovolenku na Kysuciach. Zobraziť galériu (8)
Zuzana Vačková si užívala dovolenku na Kysuciach.

KLOKOČOV – Pobehovala iba v plavkách! Herečka Zuzana Vačková (48) v poslednom období žije aktívnym spôsobom života. Uplynulé dni sú tiež toho dôkazom. Počas zimných prázdnin sa vybrala s rodinou oddychovať na Kysuce, kde sa poriadne odviazala a ukázala svoju polonahú postavičku.

Predviedla guľovačku v plavkách, a nielen to... Herečka Zuzana Vačková patrí k ženám, ktoré sú vždy usmiate a srší z nich pozitívna energia. O tom svedčí aj aktuálna fotografia na jej Instagramovom účte, kde sa umelkyňa odviazala a vyskúšala si guľovačku v plavkách. Pri pohľade na jej polonahé telo pobehujúce vonku v snehu, určite mnohých zamrazí.

Ak si myslíte, že sa začala otužovať, nie je to tak. Ako sama pod záberom prezradila, prekonávala samú seba. „Som hrdina, lebo som vyliezla z horúceho suda,“ priznala Vačková, ktorá si spolu s rodinou užívala dovolenku na Kysuciach v Klokočove. Okrem netradičnej zábavy v nízkych teplotách herečka predviedla aj obdivuhodné ženské krivky, ktoré odhalila v dvojdielnych úsporných plavkách. A veru, nemá sa za čo hanbiť. Fotografiu herečky v plavkách si môžete pozrieť v našej GALÉRII».

Viac o téme: Zuzana Vačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu