Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Prominentný MEGA žúr Markízy: Vášnivé tančeky Mamby s frajerom a Gizka Oňová... Fúha, z tohto sa mnohým dvihne žalúdok!

Mamba Dasha predviedla vášnivý tanček s partnerom Tonym Poruchom a Gizka Oňová niečo, z čoho sa mnohým dvihne žalúdok. Zobraziť galériu (68)
Mamba Dasha predviedla vášnivý tanček s partnerom Tonym Poruchom a Gizka Oňová niečo, z čoho sa mnohým dvihne žalúdok. (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - V bratislavskom Vlčom hrdle sa vo štvrtok večer konal prominentný mega žúr televízie Markíza. Zúčastnilo sa ho obrovské množstvo známych tvárí - medzi nimi aj speváčka Dáša Šarközyová alias Mamba Dasha (28), ktorá s partnerom, tanečníkom Tonym Poruchom (27), predviedla tančeky plné vášne. A z toho, na čo sa dala Gizka Oňová (68), sa mnohým dvihne žalúdok!

Markíza párty

Televízia Markíza vo štvrtok večer zorganizovala v bratislavskom Vlčom hrdle veľkolepú párty. Na tej predstavila novinky, ktoré divákom ponúkne v roku 2018. Medzi pozvanými bolo obrovské množstvo známych tvárí, ktoré si mega žúrku vychutnávali plnými dúškami.

K takým bez pochýb patrila aj speváčka Mamba Dasha Šarközyová, ktorá na párty dorazila v sprievode partnera, tanečníka zo skupiny The Pastels, Tonyho Poruchu. No a dvojica sa nechala strhnúť uvoľnenou atmosférou večera. 

Keď sa totiž ozvali rytmické tóny hudby, zaľúbenci okamžite začali predvádzať tančeky plné vášne. Telo na telo, zamilované pohľady venované len tomu druhému - dvojica si skrátka daný moment skutočne užívala. 

Mamba Dasha a jej partner Tony mali počas tanca oči len pre seba.
Zobraziť galériu (68)
Mamba Dasha a jej partner Tony mali počas tanca oči len pre seba.  (Zdroj: Vlado Anjel)

O oveľa šokujúcejší pohľad sa však postarala najznámejšia slovenská Svokra Gizka Oňová. Tá totiž bez váhania urobilo niečo, z čoho sa mnohým, už len pri pohľade na fotku, dvihne žalúdok. Na plecia si totiž dala obrovského 40-kilového hada. Je teda evidentné, že dáma v rokoch žiadnou fóbiou z týchto tvorov netrpí. 

Gizka Oňová si na krk zavesila 40-kilového hada.
Zobraziť galériu (68)
Gizka Oňová si na krk zavesila 40-kilového hada.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Vo videu vyššie si pozrite, ako to na markizáckej párty vyzeralo. Viac fotiek z večera nájdete v našej GALÉRII»

Galéria: Prominentný MEGA žúr Markízy: Vášnivé tančeky Mamby s frajerom a Gizka Oňová... Fúha, z tohto sa mnohým dvihne žalúdok!

Viac o téme: Gizka OňováMamba Dasha Šarközyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu