Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Mladý český herec prehovoril: Má milenca zo známej umeleckej rodiny!

Český herec odtajnil meno svojho milenca. Jeho partner pochádza zo známej umeleckej rodiny. Zobraziť galériu (6)
Český herec odtajnil meno svojho milenca. Jeho partner pochádza zo známej umeleckej rodiny.

- Tento článok vás pred rokom zaujal najviac - PRAHA - Povedal to na rovinu! Český umelec Daniel Krejčík (23) nikdy neskrýval svoju homosexualitu. V týchto dňoch dokonca odtajnil aj meno svojho údajného milenca. Má ním byť syn niekdajšieho herca Martina Stropnického (60) – extravagantný politik Matěj Stropnický (34). Ten sa však k tejto chúlostivej otázke vyjadriť odmieta.

Žijeme v dobe, v ktorej už mnohí prestali skrývať svoju odlišnú sexuálnu orientáciu. O svojej inakosti sa nebojí nahlas hovoriť ani český herec Daniel Krejčík známy zo seriálu Ordinácia v ružovej záhrade. 23-ročný muž dokonca nedávno prezradil aj identitu svojho aktuálneho partnera.

Zaujímavosťou ale je to, že by jeho údajným milencom mal byť extravagantný politik pochádzajúci zo známej umeleckej rodiny - Matěj Stropnický. Jeho otcom je politik a bývalý herec Martin Stropnický, nevlastnou mamou známa herečka Veronika Žilková. „Matěj je skvelý muž a veľmi chytrý. Iba ma mrzí, že keď ideme spolu po ulici, tak ho nemôžem chytiť ani za ruku,“ otvorene vyhlásil mladý umelec.

Český herec Daniel Krejčík tvrdí, že jeho aktuálnym partnerom je extravagntný politik Matěj Stropnický.
Zobraziť galériu (6)
Český herec Daniel Krejčík tvrdí, že jeho aktuálnym partnerom je extravagntný politik Matěj Stropnický.  (Zdroj: facebook, instagram)

Šéf Strany zelených túto informáciu nepotvrdil, no zároveň ani nevyvrátil. „Nehnevajte sa, nebudem sa k týmto otázkam momentálne vyjadrovať! Pracujem na voľbách. Dovidenia,“ vyhýbavo odpovedal českému Blesku Stropnický. „Do dnešného dňa o tom nikto nevedel a je to intímna informácia,“ uzavrel túto chúlostivú tému Krejčík.

Šéf Strany zelených Matěj Stropnický pochádza zo známej umeleckej rodiny.
Zobraziť galériu (6)
Šéf Strany zelených Matěj Stropnický pochádza zo známej umeleckej rodiny.  (Zdroj: facebook, instagram)

Viac o téme: Veronika ŽilkováMartin StropnickýMatěj Stropnický
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu