Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zásah záchranárov a nutná operácia: Kruté bolesti markizáckeho farmára!

Farmár Stano prežíva kruté bolesti. PR článok Zobraziť galériu (5)
Farmár Stano prežíva kruté bolesti.

BRATISLAVA - Kedysi najväčší šoumen, dnes mĺkvy a ubolený farmár! Reč je o cieľavedomom hráčovi Stanovi Madzíkovi (30), ktorého už niekoľko týždňov trápia nepríjemné bolesti oboch rúk. Jeho problémy sa podľa privolaných záchranárov môžu už len zhoršovať a hrozí dokonca, že Popradčan bude musieť ísť „pod nôž“. Sú jeho dni na statku zrátané?

Zdravotné problémy markizáckych statkárov nekončia. Práve naopak, na zoznam ďalších „invalidov“ pribudol jeden z najsilnejších súťažiacich Stano, ktorého nepríjemné ťažkosti sužovali ešte pred príchodom na Farmu.


Dramatické chvíle na Farme: Zásah záchranárov!


Cieľavedomého východniara totiž trápili upchávajúce sa nervové kanáliky v predlaktiach, pre ktoré mal dokonca absolvovať operáciu. Zákrok však odmietol, čo sa mu v konečnom dôsledku v nehostinnom prostredí na hospodárstve aj vypomstilo.

Jeho ťažkosti s rukami sú zo dňa na deň intenzívnejšie, Stano sa podľa mnohých súťažiacich budí v krutých bolestiach, no a teraz sa jeho zdravotné komplikácie vystupňovali natoľko, že k farmárovi museli zavolať dokonca aj záchranárov.

„Problém je taký, že tu, v akých podmienkach sme, tak my nevieme, ako ti viac pomôcť. To je vec, ktorú musíme riešiť operačne. My ti môžeme dať iba lieky, ktoré budú symptómy riešiť, ale nevyriešime tú prvotnú príčinu. Bude sa to len zhoršovať,“ vyslovil nelichotivý ortieľ povolaný zdravotník.

„Takže sú len dve možnosti, buď udržať tú bolesť v sebe, alebo ukončiť hru,“ dodal smutne Stano. Ako sa niekdajší najväčší farmársky zabávač napokon rozhodne a ako na celú situáciu zareaguje jeho „chránenkyňa“ Eva, si môžete pozrieť už dnes večer na Markíze.

Privolaný záchranár Stanovi oznámil, že jeho bolesti sa budú len zhoršovať.
Zobraziť galériu (5)
Privolaný záchranár Stanovi oznámil, že jeho bolesti sa budú len zhoršovať.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu