Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Totálny humus na markizáckej farme: Aj prasce majú čistejšie!

Markizácka Farma PR článok Zobraziť galériu (5)
Markizácka Farma

ORAVA - Markizácki farmári tento týždeň akosi nestíhajú vyrábať korbáčiky. Poriadne nite sa im podarilo ťahať až riadne neskoro, a tak sa rozhodli pracovať v noci. Len potom po sebe nepoupratovali. Janka v úlohe slúžky bola zhrozená, keď zbadala, čo po nich v kuchyni zostalo.

Výroba korbáčikov nie je pre markizáckych farmárov jednoduchá. Už sa im viackrát nepodarili a práve tento týždeň by ich mali vyrobiť až 300 kusov. A tak, keď pred spaním zistia, že zrazu všetko klaplo a takzvané cesto má správnu konzistenciu, rozhodnú sa pracovať na nich v noci. 

Lenže potom im už akosi nezostal čas na upratovanie. „V kuchyni kopu riadu nechali, my sme ráno prišli, nemali sme do čoho vodu dať zohriať, ani len malinký hrnček nebol čistý, všetko špinavé,” posťažovala sa slúžka Janka Volnová.

Totálny humus na markizáckej
Zobraziť galériu (5)

A keď do kuchyne prišiel Maťo, na ktorom si mohla vyliať zlosť, ešte pritvrdila. „To nie je normálne, prasce majú čistejšie ako vy,” vykričala mu. „Dnes ráno, keď som prišla z nočnej do kuchyne, našla som čistokrvný bordel... bordel, bordel, bordel. Poviem to po slovensky - humus, bordel,” vyjadrila sa neskôr ešte na kameru v samostatnom rozhovore. 

Janka patrí k ľuďom, čo si servítky pred ústa nedávajú a mnohí na markizáckom statku s ňou nevychádzajú. Hlavne Stano Madzík sa jej chcel zbaviť, zo zdravotných dôvodov však odišiel. Ako dopadla voľba prvého duelanta bez jeho prítomnosti, sa dozviete už dnes večer. 

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu