Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Najstaršia slovenská herečka (90): Ešte mám kus života pred sebou!

Najstaršia herecká diva Mária Kráľovičová. Zobraziť galériu (5)
Najstaršia herecká diva Mária Kráľovičová. (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Žiarila vo filme, v televízii, v divadle... skrátka, jej hviezda svieti neustále! Slovenská herecká legenda Mária Kráľovičová (90) má totiž aj napriek úctyhodnému veku stále čo ponúknuť. A presne to si uvedomuje aj ona sama!

Rozhovor s hereckou legendou Máriou Kráľovičovou.

Ak má niekto doma ukrytý tajný elixír mladosti, tak je to rozhodne ona! Pretože i keď národná umelkyňa Mária Kráľovičová tento rok oslávila už úctyhodnú deväťdesiatku, energiou a obrovským elánom stále hravo zatieni aj ľudí vo veku jej pravnukov.

Svoju úžasnú kondíciu a nevyčerpateľnú radosť zo života potvrdila aj na nedávnej tlačovej konferencii s názvom „Vďaka knihe“, ktorá sa konala v priestoroch istého kníhkupectva v Bratislave. „Mám rada život, mala som úžasné detstvo na Záhorí, mala som fantastického muža a mám fantastickú rodinu,“ povedala nám v rozhovore inšpiratívna herecká legenda.

A hoci táto veľavážená dáma má za sebou bohatú kariéru, Topkám ďalej prezradila, že so svojou obdivuhodnou umeleckou cestou ešte rozhodne skončiť neplánuje. „Som vďačná divadlu, že ešte mám kus života Kráľovičovej pred sebou, pretože ja som bola vždy niekto iný, takže ešte ako tá Kráľovičová som si všetko neodžila,“ uviedla s úsmevom Mária.

Národná umelkyňa Mária Kráľovičová je mimoriadne inšpiratívna žena.
Zobraziť galériu (5)
Národná umelkyňa Mária Kráľovičová je mimoriadne inšpiratívna žena.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Viac o téme: Mária Kráľovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu