Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Koptík zverejnil sms »konverzáciu« s Gregorovou: Hana, správaš sa ako psychopat!

Hana Gregorová a Ondřej Koptík Zobraziť galériu (4)
Hana Gregorová a Ondřej Koptík

PRAHA - Prekračuje všetky hranice! Len prednedávnom sme našim čitateľom priniesli pikantné detaily z intímneho života Hany Gregorovej (65) a Ondřeja Koptíka (34), ktoré ohrdnutý milenec bez štipky hanby vyzradil v online rozhovore u českých susedov. A hoci by si človek myslel, že po opise herečkinej masturbácie už nemá odkopnutý milenec čím prekvapiť, opak je pravdou.

Najnovšie sa totiž rozhodol pochváliť súkromnou konverzáciou, ktorú s herečkou viedol. Ak sa teda správy, ktoré zverejnil, vôbec konverzáciou dajú nazvať. Na snímke obrazovky mobilného telefónu sa totiž nachádzajú len smsky, ktoré napísal Koptík a Hana ich vytrvalo ignorovala. A že ich nebolo málo!

Ondřej svojej, raz milovanej a vzápätí nenávidenej, bývalej nedá pokoj ani jediný deň a neustále ju bombarduje svojimi srdcervúcimi vyznaniami. Za zmienku stojí napríklad 2. október, kedy nedocenený milovník napísal svojej láske 4 správy v priebehu 20 minút, čím by statne dokázal konkurovať aj akejkoľvek podguráženej pubertiačke. 

Problém však nastal, keď ho výnimočne osvietilo a uvedomil si, že Gregorová je neoblomná a odpovede z jej strany sa skrátka nedočká. „To je vážne taký problém? Mi to povedať osobne? Teraz sa chováš ako psychopat ty ale...“ oznámil Hane jej osobne stanovenú diagnózu, pričom zrejme pozabudol na svoje duchaplné erotické rýmovačky, ktoré mali brunetku obmäkčiť.

Ondřej Koptík sa neváhal pochváliť správami adresovanými Hane Gregorovej
Zobraziť galériu (4)
Ondřej Koptík sa neváhal pochváliť správami adresovanými Hane Gregorovej  (Zdroj: Facebook O.K.)

Na (ne)počudovanie sa tak však nestalo, no Koptík to so svojou spriaznenou dušou zjavne vzdať neplánuje. Hana síce mlčí ako peň, no jej bývalý partner ju napriek tomu denne – aby náhodou nezabudla – neprestáva informovať o tom, že mu chýba, miluje ju a nemusí sa ho báť. Dokonca, podľa vlastných slov údajne už chápe, že je debil. Škoda len, že toto precitnutie pretrvávalo presne tri dni, kým sa nerozhodol celú „konverzáciu” zverejniť. 

Viac o téme: Hana GregorováOndřej Koptík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu