Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Gregorová po útokoch od exmilenca opäť v spoločnosti: Kŕčovitý úsmev a rýchly útek!

Hana Gregorová Zobraziť galériu (5)
Hana Gregorová

PRAHA – Nezvládla to! Herečka Hana Gregorová (65) sa niekoľko týždňov od rozchodu s mladým milencom Ondřejom Koptíkom (34) skrývala pred verejnosťou. Dôvodom boli neustále útoky od jej exmilenca. Teraz sa však rozhodla vyjsť si do spoločnosti. Z divadelného predstavenia, na ktoré sa vybrala, však doslova zutekala.

Od rozchodu herečky Hany Gregorovej  a jej mladého zajačika Ondřeja Koptíka ubehlo už niekoľko týždňov. Počas tohto obdobia však umelkyňu ohrdnutý milenec poriadne znemožňoval. Na sociálnej sieti uverejnil množstvo pornobásničiek, mal niekoľko mediálnych výstupov a ohováral ju, ako sa len dalo. Hoci Hana tieto útoky ignorovala a držala sa v úzadí, koncom uplynulého týždňa si povedala zjavne dosť a vyšla si do spoločnosti.

Objavila sa na divadelnej premiére v Prahe na muzikáli Sestra v akcii, na ktorú prišla sama, nahodená v červených šatách a treba povedať, že vyzerala skvelo. Hoci pri debate s kamarátmi sa usmievala a vyzerala, že ju kauza okolo jej vzťahu vôbec netrápi, pri fotení hádzala kŕčovité grimasy, neskôr si rukami dokonca zakrývala tvár a nakoniec z divadla doslova ušla.

Hana Gregorová si zakrývala rukami tvár a z akcie ušla.
Zobraziť galériu (5)
Hana Gregorová si zakrývala rukami tvár a z akcie ušla.

Vidieť, že túto pozornosť a nápor ohľadne svojej osoby nezvláda najlepšie. Niet sa čo čudovať, keď jej exmilenec neustále na ňu útočí. Aj jej  účasť v spoločnosti svojsky okomentoval. „Pristane ti to láska. Škoda, že sme nešli spolu,“ napísal Koptík na svojom facebookovom profile. No, zdá, že na oboch tento vzťah zanechal psychické následky... 

Viac o téme: Hana Gregorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu