Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Lucie Bílá sa nadopovala héliom: Takto ste ju spievať ešte nepočuli, pôjdete do kolien!

Lucie Bílá Zobraziť galériu (7)
Lucie Bílá

BRATISLAVA – Opäť sa predviedla! Zlatá česká Slávica Lucie Bílá je obľúbená nielen pre svoj skvelý hlas, ale aj vďaka svojej spontánnosti a profesionalite. V stredu večer bude umelkyňa hosťom v novej jojkárskej relácii Super Karaoke, kde divákov opäť nesklame a predvedie sa tak, ako sme ju ešte nevideli. Nadopuje sa héliom a zaspieva. Pri tomto jej výkone pôjdete určite do kolien!

Lucie Bíla hélium

Okrem toho Lucie Bíla v relácii verejne vyznala lásku svojmu priateľovi. Keď spievala pesničku Svetlo zase uvidíš, spomenula si na svojho terajšieho partnera Radka Filipiho. V momente vytočila jeho číslo a začala mu spievať. „Miláčik, to je pre teba,” povedala mu počas spievania, keď obaja dojato prehovorili pár slov. Lucie dokonca pred kamerami priznala, ako sa s mladým fešákom dala dokopy.

Lucie Bíla frajer
„My sme sa zoznámili na obnovenej premiére Carmen. Utekala som vtedy pred novinármi a schovala som sa za najvyššieho muža v miestnosti. Dal mi vtedy vizitku, lebo je tréner. Ja som rok kľučkovala, lebo som si povedala, že asi už nie, že tých pokusov bolo už dosť a bála som sa rozchodov. Ale on bol trpezlivý a ja som veľmi za to vďačná, lebo teraz mi je veľmi pekne,” povedala Bílá.

Viac o téme: Lucie BíláSuper Karaoke
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu