Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vajdovej zlyhanie: V divadle s ňou nemajú zľutovanie!

Petra Vajdová Zobraziť galériu (6)
Petra Vajdová

BRATISLAVA - Petra Vajdová (32) na túto jesennú sezónu naozaj nebude spomínať v dobrom. Najprv ju prichytili policajti za volantom pod vplyvom alkoholu, neskôr sa v Let's Dance bolestivo zranila. A urobila ďalšie nešťastné rozhodnutia. Účasť v divadelnom predstavení zrušila na poslednú chvíľu, no v nedeľu už tancovala v markizáckej šou. K tejto situácii sa vyjadrilo aj Slovenské národné divadlo a slová kompetentných nemajú s brunetkou zľutovanie.

Kopa zlých rozhodnutí sprevádza aktuálne život Petry Vajdovej. Najprv na doteraz neznámy problém zareagovala alkoholom a následným sadnutím za volant. Potom sa zachovala naozaj zvláštne po bolestivom zranení. 

Herečka totiž za každú cenu chcela pokračovať vo svojich aktivitách. A po piatkovom natrhnutí svalového úponu a krvácaní do nohy si trúfala odohrať sobotné predstavenie v divadle. Nakoniec ju však zmohli bolesti a účasť odvolala na poslednú chvíľu, čím poriadne pobúrila divákov, ktorí za kultúrou cestovali poriadne zďaleka. 


Zranená Vajdová si pekne zavarila: Diváci zúria... Si klamárka a podvodníčka!


V tomto prípade by pre ňu v divadle aj mali pochopenie. „Predstavenie Činohry Slovenského národného divadla Zmierenie alebo Dobrodružstvo pri obžinkoch 30. 9. 2017 bolo zrušené hodinu pred začiatkom z dôvodu zdravotnej indispozície Petry Vajdovej. Táto skutočnosť bola vydokladovaná odborným stanoviskom lekára,” uvádza SND na svojej stránke. 

Aj diváci by snáď s Petrou súcitili... Keby sa v nedeľu nerozhodla tancovať v markizáckej šou. V priamom prenose ju aj samotný porotca Ján Ďurovčík upozornil na to, že by nemala ísť cez mŕtvoly, keďže ide len o zábavu. A v tomto bode s ňou nemali zľutovanie ani v divadle. „To, že Petra Vajdová v nasledujúci deň, aj napriek indispozícii, účinkovala v televíznom programe, považujeme za jej nešťastné rozhodnutie a ďalší osobný omyl,” vyhlásili v SND. 

Samotná Petra v nedeľu o svojom zdravotnom stave hovoriť odmietla. Zostáva teda otázkou, či si teraz dopraje oddych, aby sa zotavila a mohla si čo najskôr plniť záväzky v jej skutočnej práci, alebo uprednostní dobre platenú šou a bude trénovať na ďalší nedeľný prenos.  

Viac o téme: Petra Vajdová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu