Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zakázaná láska na obrazovkách Markízy: Už sa tým ani netají!

Stano svoju lásku už viac neskrýva. PR článok Zobraziť galériu (7)
Stano svoju lásku už viac neskrýva.

BRATISLAVA - Je v tom až po uši! O tom, že na markizáckej Farme lietajú iskry, sme vás už informovali. No aj keď hlavní aktéri Stano a Eva neoblomne tvrdili, že sú iba kamaráti a žiadne city k sebe neprechovávajú, v dnešnej časti sa potvrdí presný opak. Temperamentný farmár totiž údajne vyšiel s pravdou von a blondínke konečne prezradil, že je zamilovaný!

Trávia spolu takmer všetok svoj čas, jeden od druhého sa od seba nepohnú a už od začiatku súťaže majú k sebe až podozrivo blízko. Reč je o azda najvýraznejšej farmárskej dvojke Eve Zelníkovej a Stanovi Madzíkovi, ktorých neprehliadnuteľné iskrenie si dokonca stihli všimnúť už aj ostatní spoluhráči zo statku.


Prvý párik na Farme?! Takto to medzi nimi iskrí, ale... Veď ona má snúbenca!


A hoci obaja doposiaľ tvrdili, že sú len dobrí kamaráti, aktuálne sa zdá, že to až také nevinné predsa len nebude. Teda aspoň zo strany cieľavedomého východniara. Potvrdila to totiž samotná Eva, ktorá sa v rozhovore so svojou súperkou Dášou priznala, že jej Stano vyznal lásku.

Blonďavá sexbomba však v zapätí dodala, že aj keď temperamentný Popradčan konečne vyšiel s pravdou von, ona zaľúbená nie je. „Ja som sa už o tom so Stankom rozprávala, že on to tak berie, že ja mám frajera vonku, že on aj keď sa zaľúbi, tak sa zaľúbi, že odo mňa nič neočakáva, že to berie, že je to jednostranné,“ vyjadrila sa pred kamerami Eva. Zakázané ovocie však chutí najlepšie a či sa to napokon potvrdí aj medzi súťaživými statkármi? Nuž nechajme sa prekvapiť...

Najnovšiu časť Farmy si môžete pozrieť už dnes večer na Markíze.

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu