Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Jeden vulgarizmus za druhým! Známa tvár dourážala celebrity... Je mi to jedno, či sú nasratí, tvrdí!

Ivo Ladižinský Zobraziť galériu (6)
Ivo Ladižinský

BRATISLAVA - To sa len tak nevidí! Robiť si srandu zo známych ľudí, na to nemá každý odvahu. No sú ľudia, ktorí si z toho ťažkú hlavu nerobia. Jedným z nich je aj humorista Ivo Ladižinský (52). Ten je známy tým, že si servítku pred ústa rozhodne nedáva a už neraz sa mu stalo, že svojimi výrokmi mnohé celebrity urazil. Dôkazom toho, že je nad vecou, bolo aj jeho víkendové vystúpenie v stand-up comedy Temné Kecy, kde si robil žarty aj zo šoubiznisu.

Ladižo - clean

Humorista Ivo Ladižinský je známy v posledných rokoch najmä vďaka stand–up comedy Temné Kecy. Šou s najtemnejším humorom na našej scéne si získala obrovskú priazeň medzi divákmi. Stovky priaznivcov si nenechali ujsť ani ich víkendovú premiérovu stand-up comedy šou v Bratislave, kde si na paškál zobrali aj niekoľko známych tvári.

Preto sme sa Ladižinského spýtali, ako vníma šoubiznis. „No ako sa dá vnímať šoubiznis. Tu je to skôr šou ako biznis, ale stále sa je na kom zabaviť. Ľudia strácajú súdnosť v šoubiznise,“ odvetil humorista, ktorý nám prezradil aj to, že si nerobí ťažkú hlavu z toho, keď sú celebrity na neho za jeho stand-up nahnevané.

„Je mi jedno, či sa urazia alebo neurazia. Dosť celebrít je našimi fanúšikmi a vedia, že je to stand-up. Ten stand-up je takéto tvrdé divadlo, takýto tvrdý druh humoru,“ odvetil Ladižo. Z videa sa dozviete okrem iného aj to, či Ladižinský nadáva aj v súkromí, alebo sú nadávky iba biznis, i to, prečo sa stále neoženil.

Lístky na stand-up comedy Temné Kecy si možete zakúpiť TU!

Viac o téme: Ivo Ladižinský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu