Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Temné Kecy už aj v zahraničí!

Zľava: Fučo, Ladižo, Jerry Zobraziť galériu (2)
Zľava: Fučo, Ladižo, Jerry (Zdroj: PR)

Najdrsnejší. Najpredávanejší. Bez cenzúry. Toto je len pár z prívlastkov, ktoré opisujú show Jaroslava „Veľmajstra Jerryho“ Szaba, Iva „Ladiža“ Ladižinského a Mareka „Mariňáka“ Fuča, známeho tiež z LokalTV ako Rybička

Temné Kecy sa venujú niečomu, čo na Slovensku ešte donedávna nebolo veľmi známe, no práve vďaka nim to naberá na popularite – stand-up comedy. Ak ste sa ešte s týmto pojmom nestretli, ide o predstavenie, v ktorom komik zabáva obecenstvo vtipnými a trefnými príbehmi. Treba byť pripravený na to, že tento žáner je pomerne vulgárny, šokujúci a pre mnohých priam urážlivý. Ak si však myslíte, že je jednoduché postaviť sa pred neznáme a kritické obecenstvo, ktoré sedí na svojich stoličkách a čaká, že ho rozosmejete, mýlite sa. Nie je to len o tom byť vtipný, ale predovšetkým o interakcii s publikom, a v tom sú chalani z Temných Kecov naozaj bravúrni. Svedčia o tom ich pravidelne vypredané predstavenia a preplnené podniky.

Kto mal teda šťastie kúpiť si lístok a zažiť vystúpenie týchto expertov by potvrdil, že to bola dávka poriadne odviazaného humoru a nejeden človek plakal od smiechu. Niet divu, že vystupujú na miestach, o ktorých zatiaľ mnohí môžu len snívať. Od februára 2016 budú pravidelne tešiť svojou temnou prítomnosťou obecenstvo v Anglicku. Prvé predstavenie sa uskutoční 12. februára 2016 o 20.00 v Sinbin at The Plough & Harrow v Londýne.

Temné Kecy už aj
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: PR)

Ochutnajte kúsok z ich anglického šarmu:

Ďalšou novinkou je, že okrem Anglicka chystajú Temné Kecy vystúpenia aj v Rakúsku, a dokonca sa rokuje o ich pôsobení za veľkou mlákou. Zahraničné predstavenia sú určené predovšetkým pre slovenské publikum nachádzajúce sa v týchto krajinách. Chcete aj vy zažiť zábavu z iného súdka a okúsiť návaly úprimnosti a smiechu? Stačí sledovať predpredaj.sk alebo www.facebook.com/temnekecy/, kde sa vždy včas dozviete, kedy a kde budú zo seba vymršťovať tie najvtipnejšie a najdrsnejšie veci.

Na záver máme pre vás jednu dôležitú radu - príďte na Temné Kecy. Ak sa pýtate na ktoré, tak na každé!

-Reklamná správa-

Viac o téme: Temné Kecy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu