Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hyenizmus najhrubšieho zrna! Na Třísku pokrikovali: Skoč, to dáš!

Jan Tříska Zobraziť galériu (7)
Jan Tříska (Zdroj: SITA)

PRAHA – Z tohto mrazí! Český herec Jan Tříska (†80) v sobotu z doposiaľ nevyjasnených príčin spadol v Prahe z Karlovho mosta do Vltavy. O dva dni v nemocnici na následky pádu zomrel. V súvislosti s jeho záhadným odchodom na druhý svet sa čoraz častejšie vynárajú dohady, že do rieky skočil úmyselne. V týchto dňoch sa ozývajú aj rôzni svedkovia, ktorí s hercom hovorili tesne pred smrťou. Dokonca sa objavilo svedectvo, že ho k tomuto činu hecovali mladí výrastkovia!

Nechutné! Záhadná smrť hereckej legendy Jana Třísku vyvoláva neustále u ľudí veľké množstvo dohadov. Zamýšľajú sa nad tým, či na druhý svet umelec odišiel dobrovoľne a spáchal samovraždu, alebo pád z mosta bola nešťastná nehoda.

V týchto dňoch sa objavujú aj rôzni svedkovia, ktorí sa s ním pred smrťou zhovárali a snažia sa tak do prípadu vniesť nové svetlo. Niektorí sa mu sedenie na okraji múrika snažili vyhovoriť, ale žiaľ našli sa aj takí, ktorí naopak herca nechutne provokovali k skoku. Tento čistý hyenizmus predviedlo niekoľko mladíkov, tvrdí očitá svedkyňa.


Zomrela legenda československého filmu: Tragédia za záhadných okolností!

MRAZIVÉ VIDEO Posledné minúty umierajúcej legendy: Takto Tříska bojoval po páde z mosta o život v rieke!


 „Prechádzali sme sa s manželom a vnučkou po Karlovom moste, keď ma zarazilo, že na zábradlí smerom k vode sedí starý pán. To mohlo byť asi štvrť na štyri. Pri ňom stála asi Dvadsaťročná slečna, ku ktorej sa pán nakláňal a niečo si rozprávali. Obaja pôsobili pokojne. Moja vnučka si ešte všimla ďalších dvoch mladíkov, čo na toho pána vraj pokrikovali: ’Ty to dáš, skoč, skoč!‘ Chvíľu sme sa zastavili, či nebude potrebovať pomoc, ale nič sa nedialo, a tak sme išli ďalej,“ opísala situáciu na moste pre iDnes.cz Slovenka Ľudmila Bojanovská zo Senice.

Okrem nej sa pri umelcovi zastavili aj iní ľudia, ktorí sa ho snažili prehovoriť aby zliezol. Po takmer hodine vysedávania na múriku nakoniec skončil v rieke. Či ho k skoku vyhecovali práve títo mladíci, alebo mal iný dôvod na ukončenie svojho života, alebo to bola naozaj iba nehoda pri jeho pravidelnom rituáli, to sa už zrejme nikdy nedozvieme. Pravdu si žiaľ Tříska zobral do hrobu. 

Viac o téme: Jan Tříska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu