Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Prekvapivé priznanie Andyho Krausa: Ukončiť to chcel už dávno!

Andy Kraus Zobraziť galériu (4)
Andy Kraus (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Fanúšikovia slovenských sitcomov môžu jasať! Už nejaký čas sa Andy Kraus (50) ani Tv Markíza netaja tým, že pracujú na obnovení spolupráce a snáď už onedlho na obrazovky uvedú novú sériu kultových Susedov. My sme úspešného režiséra nedávno stretli na krste jeho knihy Route 67 a nedalo nám nespýtať sa, ako to s pokračovaním populárneho seriálu vyzerá.

Hneď na úvod nás Andy prekvapil tým, že s myšlienkou obnovenia rodinnej komédie pracoval už nejakú tú chvíľu. Návrat obľúbených Susedov plánoval už počas svojho pôsobenia v konkurenčnej Jojke, pre ktorú v tom čase pripravoval Panelák. 

Andy Kraus - Susedia vol.2
„My sme o tom uvažovali už veľmi dlho aj s Peťom, len nikdy nenastala taká tá vhodná kombinácia. Bol som jednak zmluvne viazaný v Tv Joj a myslím, že ak sa majú Susedia vrátiť, tak by mali byť na Markíze, lebo tam začínali. Asi by teda nebolo fér, keby sme to robili v inej televízii. Muselo sa počkať len na ten moment, kedy budem zmluvne voľný, ale chystali sme to už dlho,” povedal nám režisér, ktorý sa tým priznal, že nad definitívnym ukončením spolupráce s dlhoročným chlebodarcom rozmýšľal už dávno. 

Milovaní Susedia sa už onedlho opäť vrátia na televízne obrazovky.
Zobraziť galériu (4)
Milovaní Susedia sa už onedlho opäť vrátia na televízne obrazovky.

Andy tak po krátkom výstupe v Paneláku opäť začne pôsobiť aj ako herec. „Bolo nám vždy ľúto, že tí Susedia skončili v tom najlepšom a je tam ešte obrovský potenciál na to, aby mohli vzniknúť dobré časti. Tak sa snažíme ich urobiť tak, aby to diváka zaujalo. Dohodli sme sa zatiaľ na 10 častí a uvidíme,” prezradil nám Kraus, ktorý sa teda po rokoch opäť ocitne v úlohe obľúbeného Lászla a asistovať mu bude i poľovník František. 

Ak vás zaujíma, či sa Susedia na obrazovky vrátia v pôvodnej zostave, či niekto pribudne a na aké novinky sa môžu diváci tešiť, pozrite si náš videorozhovor v článku.  

Viac o téme: Peter MarcinSusediaAndy KrausViki RákováZuzana Tlučková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu