Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Blesková svadba Danice Kleinovej: Zmätky, prelet helikoptéry a Banášovej trapasík!

Svadba Danice Kleinovej Zobraziť galériu (12)
Svadba Danice Kleinovej

VOJKA NAD DUNAJOM - Už sú svoji! Markizáčka Danica Kleinová (45) sa včera vydala za šéfa hasičov Alexandra Nejedlého (52). Svadba to bola blesková, obrad trval len pár minút a napriek tomu sa nezaobišiel bez zmätkov. Tie medzi obyvateľmi malej dedinky určite narobil aj vládny vrtuľník, ktorý urobil nad miestom konania slávnosti niekoľko preletov a na mladomanželov zhodil farebné stužky s cukríkmi. Išlo o darček od jedného z hostí, no napríklad taká Adela Banášová (36) prišla s prázdnymi rukami...

Danica Kleinová si na svadbu počkala do svojej 45-ky. A zrejme preto aj uprednostnila rodinnú atmosféru pred luxusom. A aby sa čo najviac mohla venovať svojim hosťom, aj samotný obrad prebehol rýchlosťou blesku. Za pár minút bolo po všetkom. 

Za zmienku však stojí, že prezident Hasičského a záchranného zboru zakričal svoje áno tak, že ho – samozrejme s troškou preháňania – počula celá dedina. „Odteraz ste manželia Nejedlí, Danica Kleinová už neexistuje,” vyhlásila oddávajúca krátko po štvrť na šesť. 

Nato novomanželov vyzvala, aby podpísali zápisnicu, no v tej chvíli nastal zmätok. Nevesta a hostia totiž pripomenuli povinný manželský bozk. Na to úradníčka so smiechom zareagovala, že je jedno, v akom poradí to spravia. „Viete, takéto veci sa nedajú nacvičiť a na to neexistujú nijaké špeciálne postupy a knihy, ako sme na to zvyknutí, proste spontánne, ako to prišlo. Splnili sme si všetky tie zákonné povinnosti a potom to už išlo akosi samo od seba,” okomentoval neskôr tento moment ženích. 

Ako prezradil, hosťom zakázali nosiť darčeky, no nikto to nerešpektoval. A o tom najväčšom a najhlučnejšom darčeku vedeli naozaj všetci v blízkom okolí. Po obrade totiž priletela helikoptéra, z ktorej dokonca na svadobčanom aj čosi padalo. Ako sme neskôr zistili, išlo o cukríky na ozdobených farebných stužkách. „Neviem, od koho to bol darček a bolo to veľké prekvapenie,” vyjadril sa k tomu Nejedlý. 

kleinova svadba - helikoptera

Z vrtuľníka padali cukríky na ozdobených farebných stužkách.
Zobraziť galériu (12)
Z vrtuľníka padali cukríky na ozdobených farebných stužkách.  (Zdroj: EB)

Bez daru ale prišla moderátorka Adela Banášová. Tá síce prispela na poukaz, ktorí novomanželom darovali ostatní markizáci, no chcela priniesť aj niečo vlastné. A podľa všetkého aj originálne. No akosi to poplietla. „Vec je taká, že sme im dali vyrobiť taký darček a ja som pri ňom zadala zlý dátum, takže zajtra to bude hotové,” povedala, keď na svadbu dorazila poriadne neskoro. Jej manžel Viktor Vincze mal totiž službu v Prvých Televíznych novinách. 

No Zlatica Puškárová napríklad neprišla vôbec. „My sme sa ospravedlnili. Boli sme s malým na očkovaní, tak sme ostali doma,” vysvetlila nám blondínka dôvod svojej neprítomnosti na svadbe kolegyne. 

Viac o téme: Adela BanášováDanica Kleinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu