Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nový imidž budúcej nevesty Kleinovej: Nechala sa prehovoriť, ale... Pod touto podmienkou!

Danica Kleinová si necháva rásť vlasy. Zobraziť galériu (5)
Danica Kleinová si necháva rásť vlasy. (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Markizácka redaktorka Danica Kleinová (45) už o štyri týždne povie áno svojmu snúbencovi, hasičskému generálovi Alexandrovi Nejedlému (52). A krátko pred svadbou známa Slovenka púta pozornosť zmeneným imidžom - necháva si narásť vlasy. Ako nám prezradila, na nový účes sa dala prehovoriť po dlhom dohováraní, ale... Mala jednu podmienku!

Danica Kleinová o novom imidži

Danica Kleinová je dlhoročnou súčasťou televízie Markíza. Od začiatkov jej kariéry ju diváci mali možnosť vidieť vždy len s krátkym účesom... Pred časom sa však známa redaktorka rozhodla pre zmenu imidžu a aktuálne sa už pýši dlhšími vlasmi. Zaujímalo nás, prečo sa pre tento krok rozhodla a či si musela na nový výzor dlho zvykať. 

„Celý minulý rok ma moji kolegovia a maskérky predviedčali, že si mám nechať dlhšie vlasy. Tento marec som podľahla,“ prezradila pre Topky.sk Kleinová. No s tým, že jej rozhodnutie malo jednu podmienku. „Povedala som dobre, ale musíte sa mi o ne starať, hlavne maskérky. Tak, že dobre, vyskúšajme to. Húdli do mňa húdli, až kým som povedala, že dobre, ja to vyskúšam“ priznala Danica. 

Tá však zatiaľ nemá presnú predstavu, pokiaľ by si vlasy chcela nechať narásť. „Uvidíme, dokiaľ to ja vydržím,“ dodala známa Markizáčka, ktorá už čoskoro bude pod čepcom. S partnerom, hasičským generálom Alexandrom Nejedlým, totiž už o štyri týždne chystá svadbu. A je jasné, že s takýmito dlhšími vlasmi z nej bude ešte o čosi krajšia nevesta. 

Viac o téme: Danica Kleinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu