Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Na markizáckych obrazovkách to vrie: Nenávisť medzi ženami!

Farma PR článok Zobraziť galériu (5)
Farma (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Nevraživosť na obrazovkách! V dnešnej časti Farmy budú diváci televízie Markíza svedkami ďalšej kovbojky. O poriadny rozruch pred kamerami sa totiž tentoraz postará ženské osadenstvo, ktoré pomaly, ale isto rozbieha hotový maratón intríg a nenávistných poznámok.

V deviatej sérii markizáckej reality šou Farma nie je núdza ani o intrigy či neutíchajúce konflikty. O poriadny rozruch na statku sa najnovšie postarali temperamentné farmárky, ktoré medzi sebou začali kuť nemilé pikle.


Ďalší z kola von?! Krvavý úraz na Farme: Skončil na pohotovosti!


Terčom obrovskej nenávisti sa tentoraz stala Lenka, ktorá poriadne leží v žalúdku dvom svojim súperkám. „Ona je strašne nepríjemná, ona vôbec nevie komunikovať s ľuďmi. My sme to aj jej povedali, že strašne autoritatívne rozpráva a má veľmi prísny pohľad. Proste vôbec mi nesadla,“ vyjadrila sa na jej adresu Dáša.

„S Lenkou nemám problém, ale stále mám taký pocit, že nebude moja kamarátka. Nemám problém s ňou robiť a porozprávať sa, ale nejde mi to tak s ňou ako s Dáškou. Už to nie je také, ako by to malo byť,“ pripojila sa k názoru svojej kamarátky aj ďalšia farmárka Jana.

Čo statkárky vyprovokovalo k takýmto nevraživým poznámkam a ako to celé dopadlo, si môžete pozrieť už v dnešnej časti na Markíze.

Ženy na Farme už začali medzi sebou kuť pikle.
Zobraziť galériu (5)
Ženy na Farme už začali medzi sebou kuť pikle.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu