Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Luxusná vila Mojsejovcov na predaj: Po gýči ani stopa... Takto sa to tam zmenilo!

Najznámejšia vila na Pereši je na predaj. Zobraziť galériu (32)
Najznámejšia vila na Pereši je na predaj.

KOŠICE- Fotky, ktoré vás prekvapia! Slávna vila na Pereši vyzerá po rokoch od šou úplne inak. Z gýčového domu najznámejších východniarov a niekdajších manželov Mojsejovcov je dnes krásne a moderné sídlo. A teraz môže byť aj vaše... Dom je totiž na predaj!

V septembri 2013 sa po obvineniach z daňových podvodov dostala bývala podnikateľka Nora Kabrheľová – vtedy známa ako Mojsejová – do väzby, kde pobudla 13 mesiacov. V tom čase však prišla o svoj takmer celý majetok.

Aj o dom na Pereši, ktorí poznajú Slováci hlavne vďaka šou Mojsejovci, ktorú televízia Markíza vysielala v roku 2005. Braňo a Nora vtedy svoju luxusnú vilu prepožičali na nakrúcanie, a tak diváci mohli nahliadnuť do ich súkromia. Pre niekoho až gýčovo zariadený dom je dnes však už minulosťou.

Vila Mojsejovcov v čase ich najväčšej slávy.
Zobraziť galériu (32)
Vila Mojsejovcov v čase ich najväčšej slávy.  (Zdroj: archív BM)

Pereš totiž darovala podnikateľka ešte v roku 2011 Braňovi. Tento čin však napadol niekdajší Norin kamarát František Kabrheľ alias Versače. Súd vtedy do ukončenia sporu zakázal s nehnuteľnosťou nakladať. Následne sa z veľkolepého sídla stala chátrajúca vila, z ktorej pomizlo všetko, čo mohlo. Po tom, čo Nora s Versačem ukončili spory, a dokonca sa zobrali, dom získal nového majiteľa. Svedčil o tom aj stavebný ruch, ktorý tam mesiace vládol.

Vila Mojsejovcov v čase, keď chátrala a zariadenie z nej zmizlo.
Zobraziť galériu (32)
Vila Mojsejovcov v čase, keď chátrala a zariadenie z nej zmizlo.

Dnes je Pereš úplne zmenený. Diváci, ktorí ho videli pred 12 rokmi na svojich obrazovkách, by ho dnes spoznali iba ťažko. Iný je zvonka i zvnútra. Je moderne zrekonštruovaný a zariadený v minimalistickom štýle, kde prevláda biela a šedá farba i prírodné materiály.

Takto dnes vyzerá obývačka domu na Pereši.
Zobraziť galériu (32)
Takto dnes vyzerá obývačka domu na Pereši.

V týchto dňoch ho istá realitka dokonca ponúka na predaj. Hoci suma sa v inzeráte neuvádza, určite to nebude za pár eur. Už v čase, keď bola vila zdemolovaná, jej cenu makléri odhadovali približne na 180 tisíc eur. Po takejto výdatnej rekonštrukcii cena bezpochyby poriadne narastie. Niet sa čo čudovať, veď  Versače na nehnuteľnosti odviedol kus roboty... Posúďte sami. Fotografie známej zmenenej košickej vily nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Nora Mojsejová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu