Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Dych berúca premena na Markíze: Bacuľatá mamička schudla neuveriteľných 61 kíl!

Mladá mamička Zuzana prešla extrémnou premenou. Zobraziť galériu (13)
Mladá mamička Zuzana prešla extrémnou premenou. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Toto vás dostane! Do boja s obrovskou nadváhou sa na obrazovkách Markízy ako prvá pustila mladá mamička Zuzana Konečná, ktorej sa za jediný rok podarilo prekonať to, čo mnohí iní považujú za beznádejný prípad. Odhodlaná žena totiž schudla neuveriteľných 61 kilogramov a získala tak nielen stratené sebavedomie, ale aj vytúžený výzor. Z tejto premeny padnete na zadok!

Jedným z markizáckych ťahákov tejto jesene by mala byť aj vlastná verzia reality šou Extrémne premeny Slovensko. Prvá z nich odštartovala už včera večer, kde sa hlavnou hrdinkou stala bacuľatá mamička Zuzana. Tá sa odhodlala zmeniť svoj život od základov, napraviť zlomené sebavedomie a poriadne na sebe zamakať.

No a výsledok? Priam dych berúci! Zatiaľ čo pred rokom vážila nelichotivých 138 kíl, dnes jej ručička váhy ukazuje pozoruhodných 77. „Ja nie som nová Zuzana. Ja som sa postupne vrátila k tej, ktorou som bývala kedysi. Tou veselou, žoviálnou, spoločenskou, ktorá sa tešila zo života,“ zhodnotila svoj boj s nadváhou mladá žena, ktorá pod taktovkou trénera a mentora Maroša Molnára doslova naštartovala novú éru svojho bytia.

Zuzana pred rokom vážila až 138 kilogramov.
Zobraziť galériu (13)
Zuzana pred rokom vážila až 138 kilogramov.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

A hoci ju táto premena stála mnoho síl, o 61 kilogramov ľahšia Zuzana tvrdí, že bez pomoci partnera a podpory blízkych by tá cesta k „novému ja“ bola omnoho zložitejšia. „Ten rok bol v mnohom náročný pre mňa, ale pre mojich blízkych bol ešte náročnejší, pretože partner musel z jedného dňa prijať rolu druhého rodiča. Lebo ja som ráno za tmy vstávala do fitka, keď ešte chlapci spali, no a keď on išiel z roboty a po syna Danka, tak ja som tam zasa nebola, lebo som makala niekde vonku. Takže za to mu veľmi pekne ďakujem, lebo viem, že to bolo náročnejšie pre neho v mnohom ako pre mňa,“ dodala so slzami v očiach odvážna bojovníčka.

Pri pohľade na jej výsledný look ale treba uznať, že to obrovské sebazaprenie a tvrdá drina stáli za všetko. Inšpiratívna brunetka vyzerá naozaj krásne, žensky a hlavne zdravo. Klobúk dolu, Zuzana!

Takto vyzerá Zuzana po premene dnes. Odhodlaná mamička zhodila úctyhodných 61 kilogramov.
Zobraziť galériu (13)
Takto vyzerá Zuzana po premene dnes. Odhodlaná mamička zhodila úctyhodných 61 kilogramov.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Zuzaninu fyzickú premenu si môžete pozrieť aj na ďalších fotkách v našej GALÉRII»

Viac o téme: Extrémne premeny Slovensko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu