Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tehotná Pocisková: Náhly KONIEC v divadle a... Aha, ako jej rastie bruško!

Nela Pocisková Zobraziť galériu (5)
Nela Pocisková (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - A je to tu! Len pred dvomi týždňami sa na verejnosť dostala informácia, že Nela Pocisková (27) sa o pár mesiacov stane dvojnásobnou mamičkou. Tehotná herečka však v tom čase práve hviezdila v znovu uvedenom muzikále Rómeo a Júlia, kde bez najmenšieho zaváhania bravúrne odohrala celé predstavenia a suverénne zvládala aj náročné tanečné choreografie. A hoci bolo jasné, že slovenská diva skôr či neskôr odíde na materskú dovolenku, stopka v divadle prišla úplne náhle. Čo je za tým?

Krásnu maminu sme stretli na nakrúcaní pre RTVS, kde si ju ako hosťa do svojej večernej talkšou Neskoro Večer pozval Peter Marcin. Počas niektorých momentov bolo na Nele zreteľne vidieť, že pod voľnou košeľou sa jej začína črtať tehotenské bruško.

Radostná novinka nenechala chladného ani zabávača, ktorý sa jej spýtal, ako to teda vyzerá s jej účinkovaním v divadle. „Mrzí ma, že som si zase veľmi nezahrala. Stihla som iba pár predstavení, pretože som opäť v požehnanom stave,“ povedala verejne Nela, ktorá si vzápätí vyslúžila nadšený aplaus.

Nele sa už začína črtať tehotenské bruško.
Zobraziť galériu (5)
Nele sa už začína črtať tehotenské bruško.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Ako však sama priznala, nečakaná herecká pauza ju mrzí. „Neplánovali sme to. Ja som chcela počkať, nech má malý aspoň 3 roky, nech ide do škôlky,“ povedala úprimne, no zároveň dodala, že v úlohe Júlie by sa naďalej necítila dobre, keďže ide o rolu 16 ročného dievčaťa, ktoré nemá žiadne skúsenosti s mužmi.

„To by už asi nešlo s takým pupkom,“ smiala sa Nela, ktorá mala na predčasný odchod z javiska aj niekoľko ďalších dôvodov, ktoré ju doviedli k rozhodnutiu, že uplynulé predstavenie bolo jej posledným. „Mám tam ťažké výstupy. Keby to bolo len spievanie, to môže žena, ak sa dobre cíti, robiť aj do ôsmeho mesiaca, to nie je žiadny problém. Práve naopak. Mne to dokonca pomáhalo. Len je problém v tom, že v tom predstavení mám naozaj zaujímavé akrobatické prvky, hádzanie sa o zem a všelijaké duety tanečné,“ vysvetľovala blondínka, ktorá bude v divadle nepochybne chýbať nejednému divákovi.

Nela tehula
Ako to so spoluprácou momentálne vyzerá sme sa informovali aj v divadle Nová Scéna. Vedenie však absolútne neuvažuje o tom, že by sa Nela do svojej vysnívanej role Júlie v budúcnosti nemohla vrátiť. „Nele Pociskovej srdečne gratulujeme a želáme všetko len to najlepšie... Aj pre nás to bolo prekvapenie, ale nie všetko v živote sa dá úplne naplánovať. O muzikál Rómeo a Júlia je veľký záujem divákov, bude sa uvádzať ďalej, nakoľko máme alternujúce dve Júlie – naše interné herečky – Mirku Drínovú a Romanu Dang Van. A samozrejme sa budeme veľmi tešiť, keď sa Nela opäť po materskej pauze vráti ako Júlia na naše javisko,“ odkázala nám riaditeľka Ingrid Fašiangová prostredníctvom PR manažérky Zuzany Šebestovej. 

Nelino rozhodnutie je však určite pochopiteľné a v prípade mamičkovských povinností musí ísť kariéra skrátka bokom. Veríme, že umelkyni sa podarí na svet priviesť zdravé bábätko a po materskej dovolenke sa opäť vráti do divadla plného nadšených fanúšikov. 

Viac o téme: Filip TůmaNela Pocisková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu