Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Svadba na Markíze: Tej premene neuveríte, FOTO pred a po!

Po mega premene rovno pred svadobný oltár. Zobraziť galériu (6)
Po mega premene rovno pred svadobný oltár. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Toto tu ešte nebolo! V utorok večer si diváci pri televíznych obrazovkách vychutnali špeciálny diel relácie O 10 rokov mladší. Včerajšia epizóda bola totiž úplne iná ako všetky doteraz. V hlavnej úlohe sa tentoraz predstavil zamilovaný párik, ktorý sa dočkal nielen dych berúcej mega premeny, ale aj vytúženej svadby. Svoje Áno si povedali rovno pred markizáckymi kamerami!

Čoraz populárnejšia relácia s názvom O 10 rokov mladší každý týždeň mení vzhľad novým ľuďom, ktorí nabrali odvahu napraviť to, čo doposiaľ z určitého dôvodu zanedbávali. K odvážlivcom, ktorí sa rozhodli radikálne zvrátiť svoju budúcnosť a prinavrátiť si stratené sebavedomie, sa tentoraz pripojili aj 25-ročná Michaela Šimková a 33-ročný Michal Hrica.

Zaľúbenci spolu žijú v jednej domácnosti a vychovávajú aj dve krásne deti. Ich život im však strpčoval zanedbaný výzor, s čím súvisela aj totálne zlomená sebadôvera. Tím špecialistov sa tak podujal na zdolanie pomerne ťažkej úlohy - z vyčerpaného a neupraveného páru spraviť oslňujúcu dvojicu.

Obaja odhodlanci tak museli podstúpiť viaceré procedúry a estetické zákroky. Michaele skorigovali chybičky krásy pomocou botoxových injekcií, z nelichotivého chrupu jej vyčarovali plnohodnotný úsmev a mladá žena absolvovala dokonca aj plastickú operáciu pŕs. Návštevám na dentálnej klinike sa nevyhol ani jej partner, ktorého zuby boli doslova v dezolátnom stave. Michala trápili aj viditeľné vrásky, ktoré mu odborníci odstránili pomocou botoxu a mezoterapie.

Ich veľkolepá premena však nebola jediným krokom do nového a bezpochyby aj krajšieho života. Zamilovaný párik si totiž po rokoch splnil svoj vytúžený sen a rovno pred televíznymi kamerami si konečne povedali svoje Áno.

Z nevýraznej, šedej myšky Michaely sa stala priam očarujúca labuť.
Zobraziť galériu (6)
Z nevýraznej, šedej myšky Michaely sa stala priam očarujúca labuť.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Veľkolepej premeny sa dočkal aj Michal, ktorému šmrnc a svieži look dodal najmä jeho nový, plnohodnotný úsmev.
Zobraziť galériu (6)
Veľkolepej premeny sa dočkal aj Michal, ktorému šmrnc a svieži look dodal najmä jeho nový, plnohodnotný úsmev.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Dvojnásobní rodičia Miška a Michal si pred televíznymi kamerami povedali vytúžené Áno.
Zobraziť galériu (6)
Dvojnásobní rodičia Miška a Michal si pred televíznymi kamerami povedali vytúžené Áno.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: O 10 rokov mladší
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu