Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sväto Malachovský o matke svojho novorodeného syna: Takto ju ospevoval!

Sväťo Malachovský Zobraziť galériu (6)
Sväťo Malachovský (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Slovenský herec Sväťo Malachovský je príjemne prekvapený zo svojej partnerky Petry Molnárovej, ktorá v posledný júlový deň priviedla na svet jeho druhého syna Tima. Materstvo totiž podľa Malachovského v mladej herečke prebudilo dosiaľ nevídanú zodpovednosť.

„Peťa je zlatá, zvláda to super, je to jedna zodpovedná matka, čo je pre mňa šokujúce, lebo ja ju poznám strašne dlho štýlom ruka hore a žúrky, tak je to pre mňa teraz taký šok. Naozaj je perfektná. Alkohol nechce ani vidieť a malý len mrkne a hneď je na nohách. Až sa z nej smejem. Neuveriteľné, čo dokáže so ženou urobiť materstvo. Je z malého úplne hotová, stále sa točí len okolo neho,“ povedal Malachovský v rozhovore.

Molnárová sa však na rolu matky pripravovala už dávno. Po dieťati totiž túžila už niekoľko rokov. „Rozprávala mi, že to bol jej sen už dlho, no nebolo s kým,“ prezradil herec, ktorý sa už pripravuje v rámci rodičovstva na to najťažšie.

„Teraz je malý strašne zlatý, je to zatiaľ ešte spiace dieťa a je fakt poslušný, nechá Peťu v noci spať aj niekoľko hodín. Prvý mesiac je ale taký euforický a ja Peti stále hovorím, že sme zatiaľ vo fáze, keď je to fakt ľahké a príde fáza, ktorá je stokrát ťažšia, a to od tých troch mesiacov asi do roka a pol. Zažil som si to, veď mám už jedného šesťročného syna. No keď si budeme pomáhať ako doteraz, tak to určite zvládneme,“ uzavrel herec, ktorý sa už čoskoro predstaví v novom projekte Super Karaoke. 

Viac o téme: Petra MolnárováSväťo Malachovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu