Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Daniel Hůlka (49) na staré kolená otcom: Dieťa s oveľa mladšou ženou!

Spevák Daniel Hůlka bude na staré kolená otcom. Zobraziť galériu (5)
Spevák Daniel Hůlka bude na staré kolená otcom. (Zdroj: Instagram D.H.)

PRAHA - A predsa sa dočkal! Spevák Daniel Hůlka (49) aktuálne žiari šťastím. Oznámil totiž, že so svojou oveľa mladšou partnerkou čakajú prírastok. Najznámejší český „Dracula“ sa tak konečne stane otcom.

Český spevák Daniel Hůlka sa na staré kolená konečne dočkal. Stane sa totiž po prvý raz otcom. Dieťa mu porodí jeho o 23-rokov mladšia priateľka Bára Klementová, ktorá je vo štvrtom mesiaci tehotenstva. Radostnú novinku oznámil český Blesk.cz.

„Prežívam tie najkrajšie chvíle vo svojom živote,“ netajil emócie budúci otecko. „Dnes dopoludnia sme boli u gynekológa a povedali nám, že bábätko je po všetkých stránkach zdravé a v poriadku. Tak sme šťastní,“ pokračoval umelec, ktorý žije s partnerkou v spoločnej domácnosti jeden rok.

Či to bude chlapec alebo dievčatko, zaľúbenci vôbec neriešia. „My to ani vedieť nechceme. Je nám to úplne jedno. Hlavné je, nech to bude zdravé,“ skonštatoval Daniel, ktorý zároveň priznal, že prvého potomka chcel stihnúť do svojej štyridsiatky. „Deväť rokov som si ešte počkal a teraz je to ohromný pocit,“ uzavrel Hůlka. Budúcim rodičom gratulujeme!

Viac o téme: Daniel Hůlka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu