Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dracula Daniel Hůlka pred zajtrajším predstavením pod holým nebom: Teplo sa oblečte!

Dracula Daniel Hůlka pred zajtrajším predstavením pod holým nebom: Teplo sa oblečte!
Dracula Daniel Hůlka pred zajtrajším predstavením pod holým nebom: Teplo sa oblečte! (Zdroj: PR článok)

Najslávnejší muzikál česko-slovenskej histórie oslavuje 20.výročie a veľkolepú oslavu začne na Slovensku už zajtra 20.júna o 21:00hod. V pezinskom kameňolome už vyrástlo megalomanské pódium široké 56metrov a na miesto už dorazil samotný Dracula Daniel Hůlka!

Ten si dobre pamätá minuloročné uzimené predstavenie Kleopatry, takže tentoraz je už pripravený na všetko a všetkým divákom odkazuje: "Teplo sa oblečte, vezmite kožuchy, deky - večer bude určite chladno!"

Je to tak, napriek tomu, že organizátori tentoraz naplánovali muzikálové predstavenie pod holým nebom už na koniec júna, opäť neočakávajú príliš teplo...

Organizátorka muzikálu Silvia Nemčovičová: "Napriek slniečku cez deň netreba zabúdať, že začiatok muzikálu je po 21:00hod. a hráme ho nie vo vykúrenom divadle, ale v horskej doline v Malých Karpatoch…Sme v pravidelnom spojení s meteorológmi, ktorí nám predpovedajú príjemné počasie a čo je najhlavnejšie - bez dažda... Menšiu  prehánku očakávajú iba v sobotu na obed, ale večer už bez zrážok, takže teplé oblečenie a deky už vyriešia zvyšok...".

Samotný areál kameňolomu sa otvára už od 18:00hod., k dispozícii budú viaceré občerstvovacie stánky, oproti minulému roku je tentoraz zdvojnásobený počet toaliet... Smerom z Pezinka na Pezinskú babu budú policajti odkláňať individuálnu dopravu, všetci návštevníci musia použiť záchytné parkovisko na Malackej ceste na konci Pezinka, odkiaľ už bude do kameňolomu premávať kyvadlová doprava, ktorá je v cene vstupenky.

Záchytné parkovisko sa otvára o 17:30hod., prvý autobus kyvadlovej dopravy vyráža už o 17:45hod.

Daniel Hůlka sa veľmi potešil samotnej scéne , akú si tento muzikál zaslúži, no najviac ho tešia obrovské LED obrazovky rozmerov 6x4m po stranách: "Je to super, že divák uvidí každý detail, ktorý hráme na pódiu, pretože v divadle to niekedy nie je možné..Tomu sa naozaj veľmi teším..."

Tešiť sa môže aj na skvelú atmosféru, keďže organizátori očakávajú 3500 divákov - bude teda vypredané!

Predstavenie muzikálu Dracula prvýkrát na Slovensku pod holým nebom začína v sobotu o 21:00hod. v pezinskom kameňolome.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu