Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Andy Kraus dostal košom: Chcel doriešiť rozvod... Prišiel o frajerku!

Andy Kraus si zahral v Paneláku. Zobraziť galériu (6)
Andy Kraus si zahral v Paneláku. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Andy Kraus (50) sa v minulosti preslávil ako zabávač a herec... V posledných rokoch je však oveľa viac známy ako scenárista. Z jeho pera vyšiel napríklad aj obľúbený jojkársky seriál Panelák. No a práve tam sa v stredu večer objavil aj on sám. V úlohe herca stvárnil muža, ktorý v posledných mesiacoch riešil rozvod s bývalou ženou. Inšpiroval sa vlastným životom?

Andy Kraus v poslednom období zapĺňal slovenské médiá najmä článkami týkajúcimi sa jeho súkromia. Minulý rok v lete sa totiž prevalilo, že sa stretáva s herečkou Natáliou Puklušovou a so svojou stále zákonitou manželkou Danielou sa išiel rozvádzať. 


Manželstvo v troškách: Andy Kraus má inú?!


V tom období však podľa nášho zdroja, k ničomu vážnejšiemu medzi ním a Natáliou nedošlo, čomu môže nasvedčovať aj jej vyjdarenie, keď tvrdila, že vzniknutá situácia „sa jej netýka, len sa jej dotýka“. Dvojica zrejme čakala na moment, kedy sa všetko medzi rozvádzajúcimi sa manželmi uzavrie. 

No aj napriek tomu, že scenárista v čase prepuknutia románika priznal, že sa s mladou plavovláskou stretáva a nevylučoval, že neskôr s ňou bude tvoriť oficiálny pár, napokon k tomu nikdy nedošlo...

Zaujímavosťou však je, že presne takýto scenár má aj jojkársky Panelák - postava Diany Mórovej sa zaplietla s „pánom Božským“, čakala, kým si dorieši rozvod, no keď k tomu po čase došlo, napokon zo vzťahu nebolo nič. A dokonca si túto postavu zahral samotný Andy Kraus.

„Rozvod je len papier. Ja som hovoril, že chcem uzavrieť všetko so svojou ženou. Vyrovnať sa majetkovo, a tak ďalej. Aby som tieto veci nemusel riešiť, keď budeme spolu,“ znela jedna z replík otca Paneláku. Na prvý pohľad to teda naozaj vyzerá tak, že sa pri tvorbe scenára inšpiroval vlastným životom. No, ktovie, ako to celé bolo...

Viac o téme: PanelákDiana MórováAndy Kraus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu