Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Václav Mika zahodil starosti: Takto relaxuje s mladou priateľkou a dcérkou!

Václav Mika Zobraziť galériu (4)
Václav Mika (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Takýto vysmiaty ešte nikdy nebol! Bývalý riaditeľ RTVS Václav Mika (53) sa len nedávno rozlúčil s televíziou a svojimi zamestnancami, keďže mu skončilo funkčné obdobie. No ťažkú hlavu si už toho nerobí, aj keď chcel vo vedení zostať. Teraz si však namiesto práce užíva rodinné šťastie, ktoré mu vytvárajú o 24 rokov mladšia priateľka Kristína a malá dcérka Michaela. Pozrite, ako spolu trávia čas.

Bývalý šéf verejnoprávnej televízie RTVS Václav Mika prežíval v uplynulých mesiacoch mimoriadne hektické obdobie. A to nielen v profesijnom, ale aj v súkromnom živote. So svojou mladou priateľkou Kristínou sa totiž začiatkom júna stali rodičmi. Pre Miku i plavovlásku je to zároveň prvé dieťatko. Dievčatku dali meno Michaela a pre Vaša je jeho dcérka priorita, čo nedávno aj sám priznal pred jojkárskymi kamerami.

„Ja samozrejme to ešte musím emocionálne spracovať, ale emócie sa nedajú opísať. Sú tak úžasné, že logicky je to teraz pre mňa úplná priorita,“ neskrýval obrovské nadšenie hrdý otecko pár dní po pôrode.

Teraz sa svojou rodinkou pýši aj na sociálnej sieti, kde pridal spoločnú fotografiu z nedávneho výletu. „Zahoď svoje starosti. Prvá „túra” s našou Miškou. Ideálny relax a terapia zároveň,“ napísal Mika pod záber. Ako sa zdá, starosti naozaj zahodil a teraz je vysmiaty ako nikdy predtým, čo potvrdil aj svojím komentárom pod záber, kde mu ľudia prajú šťastie. „Ďakujem, máme sa skvelo,“ dodal na záver. Aj my prajeme rodinke len to najlepšie...

Viac o téme: Václav Mika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu