Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Václav Mika (53) o narodení dcérky: Takto to celé prežíva!

Václav Mika Zobraziť galériu (6)
Václav Mika (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Ako vymenený! Dosluhujúci riaditeľ RTVS Václav Mika sa vo svojich 53 rokoch stal začiatkom júna po prvý raz otcom. Dcérku Michaelu mu porodila jeho o 24 rokov mladšia priateľka, s ktorou sa zoznámil ešte pred tromi rokmi. Vašo príchod svojho potomka doteraz intenzívne prežíva a svoje obrovské nadšenie naplno prejavil aj pred jojkárskymi kamerami.

Bývalý šéf verejnoprávnej televízie RTVS Václav Mika prežíval v uplynulých mesiacoch mimoriadne hektické obdobie. A to nielen v profesijnom, ale aj v súkromnom živote. So svojou mladou priateľkou Kristínou sa totiž začiatkom júna stali rodičmi. Pre Vaša i pre krehkú plavovlásku je to zároveň prvé dieťatko.

Dievčatku dali meno Michaela a tá je pre oboch šťastných rodičov rozhodne najväčším darom v živote. Potvrdil to i samotný otecko, ktorý sa objavil vo včerajšej epizóde zábavnej šou Inkognito. „Veľká gratulácia, tata!“ osobne zablahoželal Mikovi aj moderátor Vlado Voštinár, ktorý sa ho vzápätí opýtal na prvé dojmy a emócie z tejto radostnej novinky.

„Ja samozrejme to ešte musím emocionálne spracovať, ale emócie sa nedajú opísať. Sú tak úžasné, že logicky je to teraz pre mňa úplná priorita,“ neskrýval obrovské nadšenie hrdý otecko. „Všetky tie mediálne veci sú samozrejme kľúčové, ale keď hovorím o tom, čo prežívam najviac v duši a sebe, tak je to samozrejme toto,“ skonštatoval Mika s tým, že príchod malého drobca mu vo všetkých smeroch príjemne zmenil život. Odchádzajúci generálny riaditeľ zároveň dodal, že aktuálne si plánuje dopriať dlhší oddych, keďže po zvolení nového šéfa RTVS na tejto pozícii končí a všetok svoj voľný čas chce naplno venovať dcérke.

Václav Mika (53) o
Zobraziť galériu (6)

 

Viac o téme: Václav Mika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu