Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mrazivá spoveď exsuperstaristu Marcela Berkyho: Zmenil sa na ženu a... To najhoršie ho ešte len čaká!

Z Marcela Berkyho je dlhonohá blondína. Zobraziť galériu (13)
Z Marcela Berkyho je dlhonohá blondína. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Drastická fyzická premena slovenského speváka! Narodil sa ako muž, no dnes je z neho dlhonohá, štíhla blondína. Reč je o bývalom superstaristovi Marcelovi Berkymu (27), ktorý podstúpil zmenu pohlavia. O svojom šokujúcom tajomstve a neľahkom boji so spoločnosťou otvorene prehovoril pred televíznymi kamerami.

Marcel Berky sa v našich končinách zviditeľnil ako finalista speváckej šou Slovensko hľadá SuperStar 3. Talentovaný Slovák sa už počas súťaže netajil tým, že ho priťahuje rovnaké pohlavie a k svojej homosexualite sa dokonca otvorene hlásil aj pred televíznymi kamerami. Neskôr však vyplávalo na povrch ešte šokujúcejšie tajomstvo.

Marcel Berky pred 10 rokmi v šou Slovensko hľadá SuperStar.
Zobraziť galériu (13)
Marcel Berky pred 10 rokmi v šou Slovensko hľadá SuperStar.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Kontroverzný spevák sa totiž priznal k tomu, že vo svojom vnútri sa cíti byť ženou, čo ho následne viedlo aj k drastickej premene jeho zovňajšku. „Teraz som oficiálne Marcela, ale skrátka je Maci. Mnoho ľudí aj na Slovensku to vníma ako nejaký rozmar alebo vrtoch, ale v žiadnom prípade to tak nie je,“ povedala pre markizácky Reflex dnes už Marcela Berkyová, ktorá už inak ako v ženskom rode o sebe ani nehovorí.

„Je veľmi ťažké žiť v tele, ktoré si nikto nepýtal, keď prišiel na tento svet,citlivo skonštatovala Maci. „Ešte ako Marcel, 17-ročný chlapec, tak ten celkový stav psychický, aj celkovo tú orientáciu tým, že sa mi páčilo rovnaké pohlavie, som pripisovala samozrejme k homosexualite,“ priznala s tým, že práve to bol začiatok cesty k poznaniu seba samého. „Postupom toho veku, ako som dospievala, tak som sama prišla na to, že takto to nepôjde a takto sa to proste nedá,“ uviedla dôvod, prečo so svojou „inakosťou“ prestala napokon bojovať .

„Postupne som to ľuďom dávkovala. To znamená, že keď som videla, že ešte si to nemôžem dovoliť, tak som musela proste vyčkať a sama vidieť na sebe, že som presvedčená o tom, že teraz je ten správny čas, teraz môžem vyjsť a nemusím sa za seba hanbiť,“ zhodnotila Berkyová, ktorá zároveň dodala, že takáto premena muža na ženu si vyžadovala aj množstvo psychických či fyzických síl. „Niekedy aj bolesti, niekedy aj návaly, bolo to strašné, keďže to telo sa mení,“ dodala.

Marcela má za sebou dvojročnú hormonálnu liečbu a niekoľko estetických zákrokov. No hoci sa už cíti ako žena a aj tak vyzerá, tá najťažšia operácia ju ešte len čaká. „Samozrejme, že mám strach, veď si predstavte, že vám odrežú nohu. Pripravovali ma na to, že tá doba tej rekonvalescencie je krutá, čiže tá daň za to ma ešte len čaká. Ale ja som na to pripravená,“ povedala pred kamerami speváčka.

Odhodlanú Marcelu v tomto neľahkom boji podporujú najbližší i milujúca rodina. „Moja maminka je veľmi silný človek a je mi aj takým obrazom. Samozrejme som hrdá aj na svojho otca, klobúk dole pred ním, že to tak zobral, predsa je to chlap. Narodil sa mu syn, nie dcéra. Dopriala by som každému jednému dieťaťu na svete, aby malo takých rodičov, ako mám ja,“ uzavrela Berkyová s tým, že je takto šťastná, spokojná a hlavne konečne v tom správnom tele.

Celkovú fyzickú premenu dnes už Marcely Berkyovej nájdete na fotografiách v našej GALÉRII »

Takto dnes vyzerá Marcela Berkyová. Speváčku už onedlho čaká jedna z najťažších a najzásadnejších operácií.
Zobraziť galériu (13)
Takto dnes vyzerá Marcela Berkyová. Speváčku už onedlho čaká jedna z najťažších a najzásadnejších operácií.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Marcel Berky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu