Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Toto keby počula Studenková: Braňo, veď by ťa nechala tak!

Zdena Studenková a Braňo Kostka Zobraziť galériu (5)
Zdena Studenková a Braňo Kostka

BRATISLAVA - Herecká diva Zdena Studenková (63) a spevák skupiny Fragile Braňo Kostka (46) tvoria aj napriek veľkému vekovému rozdielu jeden z najstabilnejších párov nášho šoubiznisu. Zaľúbenci sa dali dokopy ešte pred 24 rokmi, čo bolo približne v čase, keď známy muzikant končil konzervatórium. Neuveríte, akým „drzým“ oslovením chcel vtedy Braňo častovať svoju lásku!

V dnešnej epizóde jojkárskej šou Všetko čo mám rád zasadnú do kresiel pre hostí hudobník Braňo Kostka a herec Sväťo Malachovský. Okrem humoru či zaujímavých historiek však nebudú chýbať ani trapasy zo života oboch umelcov, ktoré poriadne pobavili nielen moderátora, ale aj samotných divákov.


Jojkárska hviezda zahanbená priamo pred kamerami: Ja vás zabijem!


„Ja sa pozastavím pri osloveniach,“ začal rozprávať jeden zo svojich úsmevných príbehov Braňo. „My sme sa počas školy oslovovali starec, otec alebo starý môj a samozrejme, že aj stará moja – to bolo na spolužiačky. No a ja som po vysokej škole začal chodiť s mojou partnerkou a medzi nami je teda väčší vekový rozdiel,“ vysvetľoval  Kostka, ktorý je od hereckej legendy Zdeny Studenkovej mladší až o 17 rokov.

„A prosto, keď sme spolu začínali, tak som ju asi 538-tisíckrát išiel osloviť: ‘Stará moja’ a zabrzdil som sa na ‘Sss’,“ prezradil známy muzikant. „Vtedy som si to uvedomil a zároveň aj odnaučil,“ pokorne skonštatoval na záver. No, Braňo, ešteže tak, veď keby toto počula Zdenka, tak...!

Ako Kostka takmer urazil Studenkovú.

Viac o téme: Zdena StudenkováBraňo Kostka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu