Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Surovcová a Gáborík sú už svoji: Známy Slovák svadbu takmer zmeškal a... Neuveríte, koľko manželia vysolili za nápoje!

Ivana Surovcová a Marián Gáborík sú už manželia. Zobraziť galériu (7)
Ivana Surovcová a Marián Gáborík sú už manželia.

TOMÁŠOV - Tanečnica Ivana Surovcová (30) a hokejový útočník Marián Gáborík (35) sú už svoji! Áno si povedali v piatok o 16:00 v kaštieli v Tomášove. Ľubomír Višňovský obrad takmer zmeškal... A o tom, že išlo o naozaj luxusnú svadbu, svedčí informácia, že manželia len za nápoje vysolili poriadne mastnú sumičku peňazí!

Z tanečnice Ivany Surovcovej a hokejistu Mariána Gáboríka sa stali manželia. Obrad sa konal v piatok v krásnych priestoroch kaštieľa v Tomášove. A zúčastnilo sa ho mnoho známych osobností slovenského športového, ale aj šoubiznisového sveta.

Za všetky spomeňme hokejistov Mariána Hossu, Tomáša Tatara, Zdena Cháru či Tomáša Kopeckého, no nechýbala ani manželka zosnulého Pavla Demitru, Majka. Jeden z hostí však obrad takmer zmeškal. Ľubomír Višňovský na miesto konania totiž dorazil len dve minúty pred začiatkom sobáša. 

Ľubomír Višňovský prišiel na svadbu len dve minúty pred začiatkom.
Zobraziť galériu (7)
Ľubomír Višňovský prišiel na svadbu len dve minúty pred začiatkom.  (Zdroj: Jan Zemiar)

O tom, že dvojica bude mať luxusnú svadbu, nikto nepochyboval. No len informácia, koľko manželia vysolili za nápoje, mnohým vyrazí dych. Pitný režim pre svadobčanov, totiž podľa našich informácií, párik vyšiel na celých 15 000 eur. 

Hostia prišli na svadbu autobusom.
Zobraziť galériu (7)
Hostia prišli na svadbu autobusom.  (Zdroj: Topky.sk)

Svadba Ivany Surovcovej a Mariána Gáboríka zaujala aj obyvateľov Tomášova. Niektorí sa dokonca prišli pozrieť aj s ďalekohľadom v ruke.
Zobraziť galériu (7)
Svadba Ivany Surovcovej a Mariána Gáboríka zaujala aj obyvateľov Tomášova. Niektorí sa dokonca prišli pozrieť aj s ďalekohľadom v ruke.  (Zdroj: Topky.sk)

Obrad sa koná v zadnej časti záhrady kaštieľa. Cez okno sa nám však podarilo na chvíľku spozorovať nevestu Ivanu Surovcovú. Na hlave jej nechýbal závoj.
Zobraziť galériu (7)
Obrad sa koná v zadnej časti záhrady kaštieľa. Cez okno sa nám však podarilo na chvíľku spozorovať nevestu Ivanu Surovcovú. Na hlave jej nechýbal závoj.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Marián GáboríkIvana Surovcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu