Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hrá sa na niečo viac? Takto dcéru Dary Rolins ovplyvnila sláva!

Dara Rolins Zobraziť galériu (20)
Dara Rolins (Zdroj: Instagram D.R.)

BRATISLAVA - Deti vyrastajúce pri slávnych rodičoch častokrát nemajú detstvo ako tie z obyčajných rodín. Celebritné ratolesti sú pravidelne pod drobnohľadom verejnosti, čo môže ich životy a dospievanie veľmi ľahko ovplyvniť. Zaujímalo nás, ako sa s takýmto záujmom vyrovnáva Laura, deväťročná dcérka Dary Rolins (44), ktorá patrí medzi najobletovanejšie česko-slovenské osobnosti vôbec.

Malá Lola, ako ju Dara s obľubou volá, sa dokonca nedávno objavila aj v jej najnovšom videoklipe z ešte horúceho albumu ETC. „Strašne to bolo milé. Úplne ma potešil ten jej prirodzený prejav a vstup do toho celého procesu, že nebolo to nič núteného, necítila sa nekomfortne,“  povedala nám speváčka, keď sme sa jej spýtali, ako jej rozkošná malá dáma zvládala nakrúcanie.

Darina dcérka nedávno zažiarila v jej najnovšom videoklipe k skladbe Dúha.
Zobraziť galériu (20)
Darina dcérka nedávno zažiarila v jej najnovšom videoklipe k skladbe Dúha.  (Zdroj: YouTube)

„Bola vysmiata, v dobrej nálade a je to vidieť aj na tom obraze, že je prirodzená. To sa mi strašne páči. Že tie veci okolo mňa vníma celkom prirodzene. Že to nerieši, nehrá sa na nič iné, než kým je, je to úplne obyčajná 9 ročná školáčka,“ priznala nám pyšná mamina krásnej slečny, ktorá zatiaľ na adresu klipu k singlu Dúha žne samú chválu.

Zaujímalo nás, či si Laura uvedomuje, že jej mama patrí k najväčším hviezdam česko-slovenského šoubiznisu, a teda vníma, že jej rodičia sú verejne známi ľudia. „Jasné, že vníma. Tak vieš, točí sa okolo nás viacej ľudí, než okolo iných mamičiek, navyše je to duplované tým, že to nie je len o mne, ale je to aj o Patrikovi, o Matejovi. Lebo vlastne obidvaja chlapi v mojom živote sú šoubiznisoví, každý to má rozhodené ako keby inak žánrovo, ale v podstate nie sme anonymní, nie sme anonymná rodina,“ priznala Dara, podľa ktorej však Lola absolútne žiadnym spôsobom nedáva najavo, že by bola vďaka populárnej mame niečím viac než ostatní.

Fotografie z krstu Darinho najnovšieho albumu si môžete pozrieť v našej GALÉRII»

Z Darinej dcérky vyrastá krásna mladá dáma.
Zobraziť galériu (20)
Z Darinej dcérky vyrastá krásna mladá dáma.  (Zdroj: YouTube)

Ako sa Laura správa, keď je speváčka obklopená fanúšikmi, či ktoré momenty si užíva najviac, sa dozviete v nasledujúcom videu. 

Dara Rolins

Viac o téme: Dara RolinsPatrik Rytmus VrbovskýLaura HomolováETC
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu