Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sexi Kollárová sa nebráni ani plastike: Pozrite, takto sa necháva vylepšiť!

Zuzana Kollárová Zobraziť galériu (17)
Zuzana Kollárová

PEZINOK - Takéto telo by chcela každá! Zuzana Kollárová (24) sa stala v roku 2016 Miss Universe SR. Hoci je krásna a príroda jej rozhodne nadelila veľa, aj tak sa nedávno rozhodla jej pomôcť. Navštívila estetickú kliniky v Pezinku, kde podstúpila hneď niekoľko ošetrení a procedúr... Pozrite, ako sa nechala vylepšiť!

Každá žena túži byť krásna! A výnimkou nie je ani kráľovná krásy Zuzana Kollárová, ktorá je ešte stále úradujúcou Miss Universe SR. Pred pár dňami sme ju stretli na klinike v Pezinku, kde nám priznala, že sa prišla dať pred letom trošku „vylepšiť“. Brunetka sa rozhodla podstúpiť niekoľko skrášľujúcich zákrokov. Zisťovali sme preto, čo presne  si nechala vylepšiť.

Zuzana Kollárová v IEM

„Chystám sa na ošetrenie pleti, lebo v lete veľmi trpí. Keďže moja práca prináša pleti veľkú záťaž, potrebuje viacej vitamínov a väčšiu starostlivosť ako bežne, tak som sa dnes rozhodla podstúpiť mezoterapiu,“ priznala kráska, ktorá okrem pleti venuje svoju starostlivosť aj postave, čo sa nedá prehliadnuť, keďže ju má ukážkovú. Je štíhla ako prútik.

„Snažím sa pravidelne cvičiť a tak isto mi tu na klinike pomáha ošetrenie LPG,“ priznala Kollárová, ktorá občas poľaví, aj čo sa týka stravovania. „Samozrejme, občas aj zhreším. Takou mojou neresťou je čokoláda, ktorej sa neviem nejako zbaviť, ale samozrejme, keď sa blíži nejaká prehliadka alebo fotenie, tak sa to snažím obmedziť,“ netajila misska, ktorá si starostlivosť na klinike nevie vynachváliť. 

Aj mladé krásne dievčatá musia uvažovať nad starostlivosťou v mladosti a pravidelne, lebo pleť si zvykne na prísun vitamínov a živín, a tým prirodzene brzdí mechanizmus starnutia a vädnutia pleti. Aj pravidelnými lymfodrenážami LPG sa podkožie stáva pružnejšie, znižuje sa riziko vzniku strií či pomarančovej kože do budúcna. V podstate prevencia v mladosti dáva veľký bonus neskôr pri pomalom starnutí," prezradila MUDr. Alena Pallová.

FOTOGRAFIE zo všetkých zákrokov nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Zuzana Kollárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu