Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sklovská miluje horúčavy: Aha, kam sa chytá na dovolenku!

Sisa Lelkes Sklovská Zobraziť galériu (6)
Sisa Lelkes Sklovská (Zdroj: Michal Svítok)

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Sisa Sklovská sa už nevie dočkať letnej dovolenky. Sympatická Žilinčanka na ňu každoročne chodieva so svojím manželom Jurajom Lelkesom.

„S manželom sa vidíme posledné dva roky len cez víkendy, a tak je pre nás vzácny čas, keď môžeme byť spolu dlhšie. To sa nám darí najmä v lete, keď mám aj ja voľnejšie,“ povedala v rozhovore. Obľúbená umelkyňa zvykne s Lelkesom v lete zavítať vždy k moru. „Obaja sme letné typy, máme radi teplo a neprekážajú nám ani veľké horúčavy. V lete chodievame na dovolenky autom, aby sme boli mobilní a spoznali čo najviac zaujímavých miest a zákutí. A po ceste sa zastavíme vždy v nejakom meste, kde sme ešte neboli,“ priblížila Sklovská.

Tento rok pri výbere dovolenkovej destinácie zvíťazila u speváčky a jej manžela Francúzska riviéra. „Ďalšie miesto, ktoré navštívime, bude moja obľúbená Bukurešť, odkiaľ sa presunieme na známe letovisko Mamaia do jednej novovybudovanej časti, ktorá je perfektná nielen čo sa týka pláže, ale aj reštaurácií a rôznych atraktívnych podnikov,“ uviedla.

Viac o téme: Sisa Sklovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu