Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Sklovskej hystéria z váhy: Nechala sa zoštíhliť!

Sisa Lelkes Sklovská Zobraziť galériu (11)
Sisa Lelkes Sklovská (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Stará sa o seba! Speváčka Sisa Lelkes Sklovská (52) napriek svojmu veku má skvelú postavu, ktorú jej môžu závidieť aj oveľa mladšie kolegyne. Umelkyňa sa o svoj zovňajšok neustále stará a je dôkazom toho, že aj vo vyššom veku môžu dámy vyzerať skvelo. A to ešte pred pol rokom, keď podstúpila druhú operáciu bedrového kĺbu, sa na ňu nejaké to kilo nalepilo. Dnes je však opäť o pár centimetrov chudšia. Nechala sa totiž zoštíhliť! Pozrite ako...

Hoci iba nedávno temperamentná brunetka na dovolenke predviedla krivky, ktoré jej môžu závidieť i o polovicu mladšie kolegyne, na svojej postave neustále maká. Najnovšie sa kvôli tomu, aby schudla pár centimetrov, nechala zabaliť do gázy ako múmia.

Ide o novú procedúru s názvom bodywraps, ktorá sa medzi celebritami stala v posledných dňoch doslova hitom. Zbaví tela nadbytočnej vody, detoxikuje ho a dáma v priebehu takmer hodiny schudne v problematických partiách niekoľko centimetrov. Aj speváčka podľa našich informácií schudla z brucha po prvej procedúre 3 centimetre. „Baby dávajú 2 – 4 cm dole z brucha a 2 – 3 dole zo zadku a stehien,“ dozvedeli sme sa od majiteľky centra, kde procedúru vykonávajú. 

Zaujímalo nás, prečo sa nechala zoštíhliť práve Sklovská. „Tak isto, ako po prvej operácii bedrového kĺbu, tak aj po druhej operácii, nastalo to, čo nastalo. Vďaka tým liekom a injekciám, ktoré som si pichala 6 týždňov, som pribrala a zaniesol sa mi lymfatický systém. Pred 2 rokmi tu ešte nebola ta procedúra bodywrap. Teraz som o nej čítala, tak som sa skontaktovala s majiteľkou a bola som to vyskúšať. A idem tam zase, keď sa vrátim z Prešova,“ prezradila nám Sklovská, ktorej sa procedúra veľmi páčila.

„Je to zaujímavé a je to aj zábavné, by som povedala. Keď ma zaviazali ako tú múmiu a potom ma dali do toho skafandra a išla som skákať na trampolínu, tak je to zabáva. Je to veľmi príjemné, je to fajn a verím, že mi to pomôže,“ hovorí Sisa, ktorá sa ako múmia cítila príjemne. „Viem, že toto 20 rokov funguje v Amerike a všetci na to chodia, tak asi to funguje,“ hovorí umelkyňa, ktorá je už aj s prvými výsledkami spokojná: „Zatiaľ je to fajn, dostavili sa výsledky, vyzerá to dobre a myslím si, že keď na to ešte párkrát pôjdem, tak ten výsledok čo chcem, aby prišiel, bude.“

Už dnes má skvelú postavu, no chce sa prebytočných kíl, ktoré nabrala v období po operácii, zbaviť úplne. „Tak neubránim sa tomu, lebo ja som už vedela, čo sa bude diať po operácii. Teraz som mala menšiu hystériu, po tej predošlej operácii bola veľká hystéria u mňa, lebo som vôbec nevedela, čo sa deje, takže teraz som vedela, čo sa stane, tak to miernejšie znášam. Ale však ja som veľmi trpezlivá a veľmi pracovitá a hlavne som optimisticky naladená, a to je základ všetkého, musíte tomu veriť. A ešte ma Saša nahovorila na ďalšiu procedúru visionbody, tak idem aj na to, si trochu zacvičiť,“ dodala na záver Sklovská, ktorá dúfa, že bude mať už čoskoro dokonalú postavu podľa svojich predstáv.

Sisa Sklovská takto chudne.
Zobraziť galériu (11)
Sisa Sklovská takto chudne.
 

 

Viac o téme: Sisa Sklovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu