Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Toto že je Brychtová? Takto vyzerá známa moderátorka mimo kamier!

Katarína Brychtová Zobraziť galériu (6)
Katarína Brychtová

BRATISLAVA - Na obrazovkách hviezda, v súkromí žena ako každá iná. Tak by sa dala definovať Katarína Brychtová (50), ktorá patrí medzi najznámejšie tváre RTVS. Hoci sú fanúšikovia pri pohľade na moderátorku zvyknutí na líčenie, elegantné outfity a rozžiarený vzhľad, po vypnutí kamier je z brunetky sympatická mamina, ktorú by ste od bežných dám na ulici ani nerozoznali.

Moderátorku naši čitatelia nedávno prichytili na obede v bratislavskom nákupnom centre, kam zavítala aj so synom Jakubom. Z pestrej ponuky jedál Katku najviac zaujalo sushi, ktoré si v spoločnosti svojej ratolesti vychutnávala aj napriek zaujatým pohľadom okolitých stravníkov.

O tom, že brunetka nepotrebuje hrať žiadnu nafúknutú formu, svedčila aj absencia líčidiel, či vyfúkaných vĺn na vlasoch, ktoré sú pre ňu na televíznych obrazovkách charakteristické. Pamiatka nezostala ani po zvyčajných elegantných outitoch, ktoré moderátorka tentokrát nahradila predĺženou tunikou, legínami a pohodlnými žabkami.

Toto že je Brychtová?
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: archív topky)

Toto že je Brychtová?
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: archív topky)

Katka teda rozhodne nepatrí k ženám, ktoré sa na verejnosti potrebujú producírovať v tip-top outfitoch s nánosom mejkapu a je jasné, že v súkromí je pre ňu pohodlie nadovšetko. Treba však uznať, že takýto bežný vzhľad jej na sympatiách rozhodne neubral. Práve naopak. Príklad by si z nej mohli brať aj ostatné známe tváre, ktoré bez omietky na tvári nevyjdú ani vyniesť smeti.

Ďalšie fotografie Katky Brychtovej si môžete pozrieť v galérii»

Viac o téme: Katarína Brychtová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu