Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šmahel sa nezdá: Po rozvode v spoločnosti s touto provokatívnou kráskou!

Martin Šmahel a Zuzana Jandová Zobraziť galériu (16)
Martin Šmahel a Zuzana Jandová

BEŠEŇOVÁ – Nezaháľa! Iba pred pár dňami sa fitnestréner Martin Šmahel (34) rozviedol s moderátorkou Miriam Kalisovou (32), no ak si myslíte, že plače doma do vankúša, mýlite sa. Počas uplynulého víkendu sa totiž točil okolo sexi nezadanej krásky, ktorá si jeho spoločnosť užívala plnými dúškami a provokovala ho nielen v dráždivých plavkách, ale aj odvážnych šatách bez podprsenky.

Nová láska na obzore?! Martin Šmahel je už oficiálne niekoľko dní opäť slobodný. 20. júna 2017 sa rozviedol s manželkou Miriam Kalisovou, s ktorou má aj dcéru Miu. V čase, keď sa jeho ex chystala s dcérkou na dovolenku, slnko a vodu si užíval aj Šmahel, a to s 29-ročnou Miss ČR 2008 Zuzanou Jandovou, ktorá má vraj k našej krajine úzky vzťah. Jej otec sa totiž na Slovensku narodil.

Otvorenie sezony v Bešeňovej
Víkend, ktorý obaja strávili v aquaparku v Bešeňovej, si skvelo užili. Dôkazom sú zábery, kde si vyšportovaný Muž roka 2008 užíva spoločné chvíle vo vodnom raji aj s českou kráskou, ktorá ho provokovala v čiernych sexi plavkách s hlbokým výstrihom.

Dvojica sa však k sebe mala aj na večernej párty, kde fitnestréner predvádzal ako model. Spoločne si hrkútali pri pohároch piva a vína a následne sa v objatí aj spolu vyfotili. To, že im blízkosť nerobí problém, bolo vidieť nielen na ich dotykoch, ale aj v tvári. Po celý čas sa jeden na druhého usmievali.

Martin Šmahel a Zuzana Jandová si takto hrkútali.
Zobraziť galériu (16)
Martin Šmahel a Zuzana Jandová si takto hrkútali.

„V Bešeňovej je naozaj krásne, strašne veľa atrakcií a krásny wellness. Ja milujem masáže, takže som si tu nenechala ujsť thajskú olejovú masáž a masáž chodidiel. Výborne som si tu oddýchla,“ priznala Zuzana. Či jej spoločnosť aj v saune robil Šmahel, nevedno, no určite by jej vedel dať rady, ako sa dať späť do formy. Kráska sa totiž posťažovala, že bola pol roka chorá a teraz sa snaží znova cvičiť.

„Za pol roka som stratila fyzičku, čo som mávala. Chodím teraz 4-krát za týždeň na fitbox a dvakrát týždenne do posilňovne s trénerom,“ prezradila brunetka, ktorá v lete oslávili 30-tku. Viac foto Jandovej a Šmahela nájdete v našej GALÉRII. Pozrite, ako si hrkútali spolu aj v bazéne či na párty»

Viac o téme: Martin ŠmahelZuzana Jandová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu