Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Po Magálovej vyštartoval známy herec: Takto sa po nej vrhol priamo pred davom ľudí!

Kamila Magálová Zobraziť galériu (6)
Kamila Magálová

BRATISLAVA – Toto nik nečakal! Známy český herec Jiří Bartoška (70) je v týchto dňoch hviezdou Art Film Festivalu v Košiciach, kde pred pár dňami dostal aj cenu prezidenta festivalu Milana Lasicu (77). Tú spolu s kyticou mu odovzdávala dlhoročná kolegyňa a kamarátka Kamila Magálová (66), ktorá zažila na pódiu aj nevídanú reakciu istého kolegu. Pred davom ľudí sa na ňu vrhol a vášnivo ju pobozkal.

Nešlo však o žiadneho úchylného či rozvášneného herca, ale o samotného prezidenta festivalu Milana Lasicu. Po tom, čo Magálová oceneného Bartošku pobozkala na pery, keď mu gratulovala k cene, sa od neho vzdialovala chrbtom a nechtiac na pódiu zakopla o Lasicu, ktorý stál obďaleč.

Magálovú vybozkával Lasica
Aby nespadla, zachytil ju do náručia a urobil spontánne gesto, ktoré by zrejme čakal iba málokto. Pred davom ľudí sa po nej vrhol a vášnivo ju pobozkal na ústa, čo všetkých prítomných nielen zaskočilo, ale predovšetkým poriadne rozosmialo. Túto vtipnú scénku zachytili kamery jojkárskeho Top Star magazínu. A treba uznať, že Lasicovi, ktorý je známy svojím bezprostredným humorom, toto gesto jednoducho vyšlo. Veď keď môže dostať bozk Bartoška, prečo nie aj Lasica...

Milan Lasica vášnivo pobozkal Kamilu Magálovú na ústa.
Zobraziť galériu (6)
Milan Lasica vášnivo pobozkal Kamilu Magálovú na ústa.

 

 

Viac o téme: Kamila MagálováJiří BartoškaMilan LasicArt film festival
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu