Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Magálová (67) viac ako 5 rokov od rozvodu: Tají milenca?!

Kamila Magálová Zobraziť galériu (5)
Kamila Magálová

BRATISLAVA - Tá sa teda nezdá! Herečka Kamila Magálová (67), ktorá sa v priebehu roka 2012 rozviedla po 42 rokoch manželstva so Slavomírom Magálom (69), dnes vyzerá spokojnejšie ako kedykoľvek predtým. Nedávno dokonca zmenila účes, a tak sme zisťovali, či aj u nej platí známa fráza - Nový účes, nový chlap. Jej odpoveď mnohých prekvapí!

Kamila Magálová je už viac ako päť rokov rozvedená žena. Nedávno sa objavila v spoločnosti a prítomných hostí ohúrila skvelou vizážou. Žiarila a rozdávala úsmevy na všetky strany. Dokonca sme si všimli, že zmenila účes. Nechala si vlasy ostrihať na kratšie, čo nám aj sama potvrdila. „Áno, ja som takto chodila do svojich 35 rokov, a potom som si povedala, že kvôli profesii, aby mi nemuseli dávať parochne a tak, že si nechám tie vlasy dlhšie, ale život je zmena a zmena je život,“ odvetila s úsmevom herečka.

A preto nás zaujímalo či aj u nej platí známa fráza: Nový účes, nový chlap. Veď okolo takej charizmatickej ženy sa bezpochyby pohybuje mnoho mužov. Má teda nejakého po svojom boku? „Ja vám dám vedieť,“ odvetila najskôr vyhýbavo Magálová. Keďže sme však poznamenali, že to neznamená nie, dodala so smiechom: „Ale ani áno.“ Ako sa zdá, herečka si svoje súkromie starostlivo stráži. Nechajme sa prekvapiť, či časom predsa len nejakého muža neprivedie aj do spoločnosti. 

Kamila Magálová - muži & účes

Viac o téme: Kamila Magálová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu