Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nechutná skúsenosť jojkárskej herečky: Panika priamo na pľaci!

Monika Horváthová Zobraziť galériu (6)
Monika Horváthová (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Minulý týždeň na obrazovkách televízie Joj odštartoval nový seriál s názvom Pravá tvár a s ním sa divákom predstavila aj neopozeraná herečka Monika Horváthová (24). Na pľaci to však veľakrát nemala vôbec ľahké. Hneď v prvý natáčací deň musela prekonať samu seba a okúsila poriadnu nechutnosť... A kvôli inej scéne zas podľahla panike priamo na pľaci!

Diváci televízie Joj si minulý týždeň mohli vychutnať prvú časť nového seriálu s názvom Pravá tvár. Už dnes večer sa na obrazovky dostane pokračovanie príbehu pomstychtivej Viky. Tú v novinke stvárnila sympatická brunetka Monika Horváthová. No ako prezradila, pri natáčaní mala o „zábavu“ postarané. 


Dráma a obrovský adrenalín pri natáčaní jojkárskeho seriálu: Bol to debilný pocit!


Hneď v prvý natáčací deň sa jej totiž režisér postaral o naozaj nechutné chvíle - musela skočiť do poriadne smradľavej vody. „Točili sme to na Železnej studničke, s tým, že tam sú také jazierka, lenže to je totálna žaburina zelená. A keď mi povedal Braňo Mišík, že tak do tejto vody budeš padať... V ten deň bolo navyše nehorázne teplo a tá voda smrdela rybacinou,“ prezradila pre televíziu Joj herečka. 

Tá sa z tohto natáčania musela ešte dlho spamätávať. „Ja som to potom zo seba zotierala 2 dni, čo som stále cítila tie ryby na sebe. Keď som videla tie mastné fľaky na tej vode od toho tepla, tak som si hovorila, že pane bože, toto neviem, či dám. Ale nakoniec som to dala... Nemala som na výber,“ dodala Monika s tým, že zábery napokon museli točiť dvakrát. 

To však zďaleka nie je posledný moment, kedy brunetka zrejme ľutovala, že sa na natáčanie seriálu vôbec dala. Počas jednej zo scén ju totiž premohla totálna panika. A mnohí diváci sa pri zhliadnutí danej scény zrejme ani nebudú čudovať - seriálová hviezda totiž prišla do blízkeho kontaktu s hadom. A hoci sa ich ona sama nebojí, tentokrát jej naozaj nebolo všetko jedno. 

„Mali sme jednu scénu, kedy mi museli hodiť hada normálne na nohu, že sa mi musel omotať okolo nohy a nebolo mi všetko jedno. To som chytila normálne paniku a mi bolo do plaču. To mi bolo fakt... Bála som sa veľmi,“ priznala seriálová Vika. 

Viac o téme: Pravá tvárMonika Horváthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu