Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slovenská speváčka sa potichu vydala: To je ale nádhera!

Skupina Fragile Zobraziť galériu (8)
Skupina Fragile (Zdroj: Jan Zemiar)

SVÄTÝ JUR - Tak tomuto sa povie netradičná svadba! Hoci sa počas víkendu celá pozornosť verejnosti obrátila na sobáš Adely Banášovej (36) a Viktor Vinczeho (26), v Svätom Jure si v tom čase povedala áno aj ďalšia dvojica. Reč je o speváčke Svetlane Rymarenko (32) zo skupiny Fragile, ktorá sa v sobotu vydala za snúbenca Tomáša.

Hostina a zrejme i samotný obrad sa odohrávali na skutočne netypickom mieste - v prírode. Svetlanina svadba sa tak rozhodne nedá označiť ako tradičná. Celá výzdoba sa niesla v prekrásnom vintage štýle a nechýbali ani stany, drevené lavice, bohatá kvetinová výzdoba, množstvo balónov či pódium. Luxus si však nevesta vynahradila v inom smere. Na sebe totiž mala prekrásne šaty z dielne návrhára Fera Mikloška, ktorý bol samozrejme na speváčkinu svadbu tiež pozvaný. 

Svetlana svadbu poňala pomerne netypicky.
Zobraziť galériu (8)
Svetlana svadbu poňala pomerne netypicky.  (Zdroj: Instagram S.R., Instagram F.M., Facebook )

Slovenská speváčka sa potichu
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram S.R., Instagram F.M., Facebook )

Medzi hosťami nechýbali ani kolegovia zo skupiny Fragile. Svojej priateľke prišli zablahoželať Braňo Kostka či Martin Madej, na fotkách sa však doteraz neobjavil Kamil Mikulčík ani herečka Helena Krajčiová. Napriek tomu, že nevesta aj výzdoba vyzerali skutočne nádherne, pred svadbou sa mladomanželom predsa len podaril menší kix. „Priatelia, na sobotu by sme potrebovali požičať 30-40 bielych lampiónov, trošku nevyšla objednávka z Číny, namiesto 40 prišli 4. Nemáte niekto? Za fľašu dobrého vínka a krabičku koláčikov,“ napísala speváčka na sociálnu sieť len tri dni pred svadbou.

Svetlana Rymarenko s manželom Tomášom.
Zobraziť galériu (8)
Svetlana Rymarenko s manželom Tomášom.  (Zdroj: Instagram S.R., Instagram F.M., Facebook )

O Šaty sa speváčke postaral Fero Mikloško.
Zobraziť galériu (8)
O Šaty sa speváčke postaral Fero Mikloško.  (Zdroj: Instagram S.R., Instagram F.M., Facebook )

Lampióny Svetlana síce zrejme nakoniec nezohnala, keďže na fotografiách vidno iba spomínané štyri, no i tak treba uznať, že jej netradičná svadba vo vonkajších priestoroch bola priam rozprávková. Dvojici k sobášu gratulujeme a do spoločného života želáme všetko najlepšie, najmä veľa lásky. 

Viac o téme: FragileSvetlana Rymarenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu