Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hviezda markizáckej Tváre púta pozornosť novými vlasmi: Preboha, čo si to s nimi porobila?!

Lina Mayer Zobraziť galériu (5)
Lina Mayer

BRATISLAVA - Fúha, to je ale zmena! Lina Mayer (33) je úspešnou slovenskou speváčkou. Do povedomia širokej verejnosti sa však zapísala aj vďaka markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome, kde sa menila na svetové spevácke hviezdy. A premeny sa jej zjavne zapáčili. Najnovšie sa totiž na sociálnej sieti Instagram pochválila novým imidžom... Čo to so sebou porobila?

Linu Mayer fanúšikovia markizáckej Tvojej tváre dobre poznajú. Sympatická speváčka na seba najprv upozornila nešťastným zranením, pri ktorom si zlomila obidve ruky, no aj napriek tomu v šou pokračovala ďalej. A napokon hviezdila svojím nespochybniteľným talentom. 

Aktuálne na seba kráska púta pozornosť opäť. Tentokrát však novým účesom. Na sociálnej sieti Instagram sa totiž pochválila zaujímavou zmenou imidžu - vlasy si nechala prefarbiť na oranžovo. „Nie, toto nie je photoshop, toto je zmena,“ napísala k fotke s novými vlasmi Lina. 

Hoci to znie akokoľvek uletene, oranžové vlasy sú hitom tohto roka. Novinka vo farbení sa volá blorange a vyskúšali ju už aj také svetové celebrity ako dcéra Micka Jaggera, modelka Georgia May Jagger či herečka Sienna Miller. 

A zmena sa stretla s úspechom aj u fanúšikov samotnej Liny. „Wau, šupová zmena,“ objavilo sa pod fotkou. A k pochvalným komentárom sa pridali ďalšie. „Paráda, dala si to super,“ zhodovali sa priaznivci. Čo hovoríte na takýto účes vy?

 

 

Random photo zo včera #blogerroka #backstage #refinerygallery #linamayerofficial #blorange

Príspevok, ktorý zdieľa LinaMayerofficial (@linamayerofficial),

 

Viac o téme: Lina Mayer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu