Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

A je to oficiálne! Danica Kleinová je zasnúbená: Partner pred ňou pokľakol priamo na pódiu!

Danica Kleinová a Alexander Nejedlý Zobraziť galériu (5)
Danica Kleinová a Alexander Nejedlý

BRATISLAVA - Hovorí sa, že máj je lásky čas. Pred pár dňami sa o tom na vlastnej koži mohla presvedčiť aj moderátorka Prvých televíznych novín a dlhoročná redaktorka Markízy Danica Kleinová (44). Jej partner generál Alexander Nejedlý (51) ju totiž požiadal o ruku. A urobil tak priamo na pódiu pred zrakmi desiatok ľudí!

Pred takmer dvomi rokmi sa na verejnosť dostala informácia o romániku markizáckej redaktorky Danice Kleinovej. Dlhoročná stálica modro-žltej televízie sa zamilovala do najvyššieho šéfa hasičov Alexandra Nejedlého. Celé to však malo jeden háčik - jej milý bol ženatý.

Dnes je však už všetko inak. Generál sa rozviedol a... V polovici mája moderátorku Prvých televíznych novín požiadal o ruku. A tento romantický akt si nenechal len pre seba. Práve naopak - pred svojou polovičkou totiž pokľakol pred zrakmi desiatok ľudí, priamo na pódiu v talkshow Mariána Lechana. 

O zásnubách informovala televízia Markíza na sociálnej sieti Instagram, kde z tohto momentu pridala aj fotku. „Moderátorka spravodajstva Danica Kleinová žiari šťastím. Jej partner Alexander Nejedlý ju požiadal o ruku. Gratulujeme,“ písalo sa pod snímkou. A my sa ku gratulácii pridávame! 

Viac o téme: Danica Kleinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu