Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Necudná Járová v štýle sado-maso: Intímne partie jej prekrývala len latexová páska!

Andrea Járová často ukáže aj to, čo by malo radšej ostať zakryté. Zobraziť galériu (5)
Andrea Járová často ukáže aj to, čo by malo radšej ostať zakryté. (Zdroj: Instagram A.J.)

BRATISLAVA - Ako domina! Niekdajšia playmate Andrea Járová (33) je známa tým, že na internete zverejňuje poriadne šteklivé obrázky. Ak píšeme šteklivé, tak skutočne odhaľujú viac, ako by sa možno patrilo. Za zmienku určite stojí aj jej najnovšia fotografia, na ktorej sa predviedla v rajcovnom sado-maso štýle.

Bývalá playmate Andrea Járová je známa provokatérka. Za všetko hovoria aj jej profily na sociálnych sieťach, kde permanentne zverejňuje mnohé sexi zábery, ktoré jej mužským priaznivcom doslova nedajú spávať.

Hladinu testosterónu im zdvihla aj svojím najnovším počinom. Blondínka si totiž na seba obliekla odvážny sado-maso „kostým“, ktorý tvorili len rajcovné latexové pásky. No hoci intímne partie ostali prekryté, Járová opäť raz v plnej kráse odhalila aj svoj silikónový dekolt.

Pri pohľade na necudnú krásku však treba podotknúť, že jej šteklivý záber by sa rozhodne nestratil ani na internetových stránkach s pikantným obsahom. Nuž, ale keď je čo ukazovať, tak proti gustu žiaden dišputát.

 

Viac o téme: Andrea Járová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu