Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Z tohto vám bude pekelne horúco: Járovej hriešne telo len v sexi sieťke!

Andrea Járová Zobraziť galériu (5)
Andrea Járová (Zdroj: Instagram A.J.)

FLORIDA - Explózia sexepílu! Modelku Andreu Járovú (32) mnohí označujú za jednu z najsexi playmate vôbec. Veď jej napumpovaný dekolt, osí driek, či dokonale tvarovaný zadoček sú toho jasným dôkazom. O kučeravé myšlienky mužov sa však tentoraz postarala viac ako dosť. Svojim priaznivcom totiž naservírovala záber, kde dych berúca plavovláska vyzerá priam ako neodolateľné slastné pokušenie.

Má telo bohyne, muži nad ňou slintajú a ženy v tichosti závidia. Reč je o slovenskej playmate Andrei Járovej, ktorá síce žije už niekoľko rokov v USA, no aj napriek tomu je v neustálom kontakte aj so svojimi fanúšikmi na Slovensku. A tí ju za to doslova zbožňujú.

No niet sa čomu čudovať, veď pri pohľade na jej fotografie, ktoré zverejňuje na sociálne stránky, stráca reč nejeden milovník krásnych žien. No a nedávno na seba prsnatá blondínka upozornila opäť. Cvakla sa totiž v bielizni s maximálne pikantným nádychom.

V sieťovanom bodyčku vynikli jej čertovsky zvodné krivky a bez povšimnutia určite neostali aj modelkine napumpované vnady, ktoré v rajcovnom kúsku doslova volali o pomoc. Šteklivou nádielkou sa môžete pokochať aj vy.

Andrea Járová rada provokuje mužské osadenstvo v poriadne šteklivých outfitoch.
Zobraziť galériu (5)
Andrea Járová rada provokuje mužské osadenstvo v poriadne šteklivých outfitoch.  (Zdroj: Instagram A.J.)

Viac o téme: Andrea Járová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu