Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Fantastická premena na Markíze: Zo štrbavej stareny o 16 rokov mladšia žena!

Zo štrbavej pani Zdenky, ktorá pôsobila už ako starenka, je dnes krásna žena. Zobraziť galériu (11)
Zo štrbavej pani Zdenky, ktorá pôsobila už ako starenka, je dnes krásna žena.

BRATISLAVA – Toto vám vyrazí dych! Na obrazovkách Markízy si v utorok večer mohli diváci opäť vychutnať reláciu O 10 rokov mladší, kde zmenili dve ženy Janku a Zdenku na nepoznanie. Pod dohľadom odborníkov podstúpili nielen skrášľovacie procesy, ale aj zopár operácii. Vytúžená zmena bola ohromujúca. Markíza opäť čarovala a dámy spolu omladli o neuveriteľných 37 rokov. Veď pozrite sami!

Toto vás dostane! V utorok večer sa v markizáckej relácii O 10 rokov mladší objavili dve ostýchavé ženy, ktoré svoj vzhľad poriadne zanedbávali. Teraz je však tomu koniec! Rozhodli sa prihlásiť do relácie, kde v priebehu pár dní z nich urobili krásne a oveľa mladšie dámy. Pod dohľadom mnohých odborníkov podstúpili niekoľko skrášľovacích procesov, ako aj operácie horných viečok, ošetrenie pleti, zubov či liposukciu, a tiež aj operácie očí. Vďaka nim sa Janka zbavila okuliarov a Zdenke sa upravil zrak.

Zo štrbavej Zdenky urobili krásnu usmievavú dámu.
Zobraziť galériu (11)
Zo štrbavej Zdenky urobili krásnu usmievavú dámu.

Zo štrbavej a nenápadnej  divožienky Zdenky, ktorá na prvý pohľad pôsobila ako starenka, tím odborníkov vyčaroval doslova elegantnú dámu s krásnymi očami a ešte krajším úsmevom. Najvýraznejšia premena bola u nej jednoznačne zmena chrupu a vlasov. Nevýrazné slamové háro zmenil kaderník na korunu krásy. Vlasy jej skrátil, ostrihal a prefarbil. Okrem toho podstúpila operáciu viečok a očí, dokonale ju nalíčili, pridali skvelý styling, a zo 45-ročnej Zdenky, ktorej diváci pred premenou tipovali až 53 rokov, je razom nádherná žena, ktorá omladla o neuveriteľných 16 rokov. Teraz sa za ňou určite otočí nejeden muž.

Pani Zdena pred zmenou a po zmene je na nepoznanie.
Zobraziť galériu (11)
Pani Zdena pred zmenou a po zmene je na nepoznanie.

 

Stylisti a vizážisti spravili krásnu ženu aj z jej kamarátky Jany, ktorá tiež absolvovala rôzne procedúry. Podstúpila tiež operáciu očí, vďaka čomu sa zbavila okuliarov. Upravili jej vlasy, jemne jej ich predĺžili a nafarbili na výraznejšiu blond. Z predčasne zostarnutej 34-ročnej mamy, ktorej vek odhadovali ľudia na 45 rokov, sa po premene stala kočka, ktorá omladla o 11 rokov.

Pani Jana pred zmenu a po zmene. Tiež sa na seba vôbec nepodobá.
Zobraziť galériu (11)
Pani Jana pred zmenu a po zmene. Tiež sa na seba vôbec nepodobá.

Viac o téme: O 10 rokov mladší
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu